Александър Сабанов регистрира коалиция „Гражданско единство“ на Кръстовден

Александър Сабанов

Не е случайно, че избрах датата 14 септември, за да внесем документите за участие в предстоящите местни избори, Кръстовден е голям църковен празник и Ден на Силистра съобщи Александър Сабанов. Той регистрира в ОИК местната коалиция “Гражданско единство”. Тя ще участва в изборите с кандидати за кметове и с листа за общински съветници. Сабанов е председател на коалицията “Гражданско единство”, която включва девет политически формации – Реформаторския блок, „Новото време”, „Обединена България”, ВМРО, „Зелена партия”, „Обединени земеделци”, ПП „Никола Петков”, ББЦ и Партия на Зелените.

„На местните избори през 2011г. коалиция „Гражданско единство“ беше подкрепена от над 10 500 избиратели. Тогава в коалицията нямаше парламентарно представени партии и нямахме представители в секционни избирателни комисии и в ОИК. Остана горчивината от съмнения за манипулации.  Този път сме убедени в успеха на предизборната битка“  коментира още той.DSC02148

 

16 thoughts on “Александър Сабанов регистрира коалиция „Гражданско единство“ на Кръстовден

 1. Успех г-н Сабанов !!! Всички сме с вас. Този път ще успеем .

  Палец нагоре 15 Палец надолу 14

 2. Честито и внимавайте при подреждане на листата. Надеждата за промяна на града ни е във вас. Стига безхаберие и простотия в тази община.

  Палец нагоре 13 Палец надолу 9

 3. Най-после алтернатива. Вече зная за кого ще гласувам. Успех г-н Сабанов!!!

  Палец нагоре 10 Палец надолу 13

  1. ……а на мен едно птиче ми каза, че ДПС ще подкрепят Сабанов срещу определени части от баницата. Само да напомня, че досега турците никога от 1989 г не са издигали свой кандидат за кмет на Силистра.

   Палец нагоре 3 Палец надолу 0

   1. …и на мен …. звездите ми говорят….че сабанов ще спечели срещу найденов….
    😉
    …какво ще им се падне на герб …..изненада….. ще има кутия пълна с тайни…зная всичките им схеми….и след изборите …ще има дръпни са …къф си ти….в общината…ще паднат кътници….мътници….ние сме бъдещиии…герб е минялууу…дошъл съм да мачкам…едно си повтарям…всичко по пътя събарям …събарям…

    Палец нагоре 0 Палец надолу 3

 4. Внимавайте само пак да не направят измами тези михлюзи от ГЕРБ ! Много пара прибраха и ще плащат наред ! Особено в Карото като предния път. Дано успееш

  Палец нагоре 12 Палец надолу 7

  1. В карото само САБАНОВ ПЛАЩА . НЕ Е ВЯРНО ,ЧЕ РЕГИСТРИРА КОАЛИЦИЯТА НА 14 БИЛ ГОЛЯМ ПРАЗНИК ,ПРОСТО ТОГАВА УСПЯ ДА ИЗЛЪЖЕ РЕФОРМАТОРИТЕ . ОТ СЕГА НАТАТЪК ЩЕ СЕ ОПИТВА ДА ИЗЛЪЖЕ ГРАЖДАНИТЕ

   Палец нагоре 11 Палец надолу 6

   1. Само ГЕРБ те не плащат защото не ги хващат! Ама Кольо златния зъб предния път май го осъдиха за това че купува гласове за сегашния кмет.

    Палец нагоре 10 Палец надолу 3

   2. Не знам кои реформатори е излъгал ама тези местните квичат като прасета! Събчо беззъбчо , Гърбушко и Мангушко един файтон хора не могат да съберат в офиса си ама иначе с претенции?!? Много са разочаровани че ще връщат на Тодор Стаматов парите! Сега пак ще трябва да се събират стотинки за бира за да гледат мача! Дребни душички са тези за два лева и майките си ще продадат!

    Палец нагоре 9 Палец надолу 7

    1. Какви са тези Събчо, Мангушко,Гърбушко от Реформаторите,дето така пищят и ореваха орталъка? Аз знам че баш реформатора,организатора е дядо Краси Коев, от партията на Иван Костов? Да не е станала някаква подмяна?Някой знае ли нещо по въпроса?Аман от измислени политикани!

     Палец нагоре 2 Палец надолу 1

    2. Как лицето Младен Минчев от Тутракан (координатора на СДС) се оказа на поста заместник областен миналата година по време на служебното правителство???

     Палец нагоре 2 Палец надолу 1

 5. ББЦ кво е? Ако е това което се сещам, защо?

  Палец нагоре 2 Палец надолу 0

  1. Сигурно заради факта че имат представители в секциите а това е доста важно за да не могат ГЕРБ да направят измама пак. Както всички досегашни избори. Комунягите пак им легнаха и ще се продадат за жълти стотинки!

   Палец нагоре 6 Палец надолу 4

 6. последните ще станат първи…. сабанов ще стане кмет….
  😉
  Притча за лозарите
  1Небесното царство е като стопанин, който излязъл рано една сутрин, за да наеме работници за лозето си.
  2 Той се уговорил с работниците да им плаща по един динарий на ден и ги изпратил на лозето си.
  3 Около девет часа стопанинът минал край пазара и видял там хора да стоят без работа.
  4 Казал им: «Идете и вие на лозето ми, а аз ще ви платя каквото ви се полага.»
  5 И те отишли. Около дванадесет часа по обяд и после около три часа, стопанинът отново наел работници.
  6 Към пет часа той пак излязъл и като видял и други мъже да стоят там, ги попитал: «Защо цял ден стоите тук, без да вършите нищо?»
  7 Те му отговорили: «Защото никой не ни наема.» А той им казал: «Тогава и вие идете на лозето ми.»
  8 В края на деня стопанинът на лозето казал на надзирателя на работниците: «Извикай работниците и им плати надниците, като започнеш от хората, които наех последни и свършиш с онези, които наех първи.»
  9 И така, дошли работниците, наети в пет часа, и всеки получил по един динарий.
  10 Когато дошли наетите първи, те си мислили, че ще им се плати повече, но също получили по един динарий.
  11 Като си го взели, те зароптали против стопанина на имота,
  12 казвайки му: «Тези хора бяха наети последни и работиха само един час, но ти им плати толкова, колкото и на нас, а ние работихме цял ден под жаркото слънце!»
  13 Той на свой ред казал на един от недоволните: «Приятелю, аз не съм несправедлив към теб. Нали се съгласи да работиш за един динарий?
  14 Тогава вземи си парите и си върви. Искам да платя на човека, когото наех последен, същата сума, каквато получи и ти.
  15 Нямам ли право да правя с парите си каквото поискам? Или ти просто завиждаш, че съм щедър?»
  16 Така последните сега ще станат първи, а тези, които сега са първи, ще станат последни.“

  Палец нагоре 1 Палец надолу 5

 7. От трън на глог и от глог на смок!

  Палец нагоре 10 Палец надолу 0

 8. А, тъй, аз туй мунче гу аресвам и за негу шъ глъсувъм…Пък и мойти комшийки и те гу аресват…тоз път май ГЕРБ-авити шъ дуат супатъ…Време е! Успех!!!)))

  Палец нагоре 2 Палец надолу 0

Comments are closed.