Антимафиоти от Силистра задържаха петима при спецакция днес

Антимафиоти от Силистра иззеха днес по време на специализирна акция голямо количество наркотични растения и техника за точене на банкомати от домовете на… петима мъже в дунавския град и близкото село Калипетрово, съобщиха от местната ОД на МВР.

Заподозрени и арестувани за 24 часа са К.Н. (39 г.), Й.Д. (28 г.), Я.Й. (32 г.), А.Д. (32 г.), и О.Д.(34 г.), добавиха от силистренското МВР. Оттам поясниха, че задържаните са безработни и имали регистрация в полицията за подобна престъпна дейност.
Антимафиотите атакували домовете им след продължително наблюдение. По време на обиска те открили специални приспособления и инструменти за манипулиране на банкомати, както и за фалшифициране на банкови карти, 10 компютърни конфигурации, в които ченгетата подозират, че има данни за чужди банкови сметки. „В оранжерия  на един от адресите в с.Калипетрово  са намерени 35 засадени стръка с канабис и пластмасови кутии със 65 млади растения, подготвяни за разсаждане, като пробата с полеви наркотест установила в тях наличие на тетрахидроканабинол“, разказаха още от полицията в Силистра. Оттам поясниха, че по случая е образувано е досъдебно производство по чл. 243 от НК.

Само преди дни при друга акция на силистренските антимафиоти бяха намерени 10 кг сушен канабис и повече от 80 стръка от растението в частен имот в село Сърпово, припомниха от МВР.

5 thoughts on “Антимафиоти от Силистра задържаха петима при спецакция днес

 1. Максимум гърч и присъди за измамниците!Браво на МВР!

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 2. половин силистра сезанимава с бяла пластика нима това не се знае

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 3. може и още.мвр има още много работа за вьршене.мога да кажа 4е на 31 полк се вартят пласьорите.ако можех бих се заела и аз.защото пряко сам заинтересъюувана

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

  1. браво аз сащо сам родител и искам да се из4исти силистра от тези престъпници.надявам се мвр да направи нещо за да сме по спокоини за децата ни

   Палец нагоре 0 Палец надолу 0

Comments are closed.