Антон Кутев в Силистра: БСП готви нов национален протест

БСП ще организира нов национален митинг-протест на 1 май, като сега се надяваме да съберем много повече хора от миналогодишния, на който дойдоха близо 10 000 души, съобщи днес в Силистра соцдепутатът от региона Антон Кутев. Той бе в избирателния си регион заедно с колегата си от парламентарната група на БСП Пенко Атанасов и бившият зам.-министър на земеделие

БСП ще организира нов национален митинг-протест на 1 май, като сега се надяваме да съберем много повече хора от миналогодишния, на който дойдоха близо 10 000 души, съобщи днес в Силистра соцдепутатът от региона Антон Кутев. Той бе в избирателния си регион заедно с колегата си от парламентарната група на БСП Пенко Атанасов и бившият зам.-министър на земеделието в кабинета „Станишев“ Светла Бъчварова за среща със земеделски производители от Силистра и Разград по проблемите на селското стопанство.
Националният протест на 1 май ще бъде по три основни теми – против монополизма, повишаването на цените и обедняването на хората, поясни Антон Кутев. Той обаче подчерта, че преди протестът ще се състои новият вот на недоверие към кабинета „Борисов“, поради което не назова конкретно имената на министри или управляващи, на които БСП ще поиска оставката по време на протеста. „Искането на оставки девалвира през последните години, затова ние ще протестираме по тези три основни теми“, обясни Кутев.
„Най-точното определение за управлението на сектора „Земеделие“ от министър Мирослав Найденов е престъпно безхаберие, в което прозира лобизма“, заяви Пенко Атанасов. Като пример той посочи, че в МС вече имало внесена докладна записка за преместването на единствената опитна станция по кайсията в България от Силистра в Хан Крум, Търговищко, който регион е известен с производство на тютюн и лозя. Атанасов се закани, че ще пита лично министър Мирослав Найденов по темата за станцията по кайсията в парламента.
„Само през февруари в България са изклани 1 млн. кокошки-носачки, като през януари те са били 3,5 млн.“, посочи и Светла Бъчварова.

17 thoughts on “Антон Кутев в Силистра: БСП готви нов национален протест

 1. Комунистите и Доган да върнат бонусите

  Горещ. Вашето мнение? Палец нагоре 29 Палец надолу 24

 2. Пишете минуси Значи сте съгласни Кутев , Масларова , Доган и Лютфи Местан да си ядат паричките а вие да гладувате и мръзнете а ?

  Палец нагоре 21 Палец надолу 17

  1. ПП – партийни ,от коя багоденстваща група си ? Взимаш ли си редовно розовите хапчета или си на ******* ? По колко ******* взимаш на ден, та нямаш време да се огледаш наоколо ? На теб да не ти е хоби само да плюеш или някой редовно ти промива мозъка,ако наистина имаш такъв ? Някой може би те гуши за да храчиш мазни плювни,а ? Откакто твоите герберски приятели започнаха да лапат за обикновения човечец нищо не остана .Не си ли видял ,че около казаните ровещите да намерят нещо за ядене се увеличават,а мислиш ли че ако за тези хора имаше работа те нямаше да отидат да работят ??? Или ти си нещо повече от другите и си богопомазан като си хванал господ за шлифера? На колко човека си помогнал и си подал парче хляб ? В твоята ясла само мазни неща ли има,но внимавай да не набараш мазния …

   Палец нагоре 8 Палец надолу 4

 3. Долу крадливите комунистчета! Нямате бъдеще в този град!

  Палец нагоре 23 Палец надолу 18

  1. ГЕРБ СЪЩО НЯМА БЪДЕЩЕ! АМА И БСП ТОЖЕ.

   Палец нагоре 1 Палец надолу 0

 4. комунягите пак тръгнаха – като орел на мърша се хвърлят в Силистренско, всичките им изяви имат един и същ почерк – на кръвопийци. щял бил да пита – какво като пита, какво направи Кутев, Бъчварова и тяхната БСП за станцията по кайсията, та да не е разграден двор, да има млади учени, да има нови разработки, да има гарантиран бюджет, да има отопление, та тогава да се прави на загрижен. Бъчварова защо си мисли, че е направила много като направи опитната станция „Регионална лаборатория по кайсията …“ и прибра парите като я прати към Пловдивския овощарски институт. Сега я пращат в Хан Крум – поне географски е по-близо. ай с…р.

  Палец нагоре 20 Палец надолу 18

  1. хей балъков,защо,се изразяваш с коментари на компетентен,комплексар ли си ?

   Палец нагоре 7 Палец надолу 10

 5. АУТ от властта и от паничките на всички комунисти! 110 години стигат!!!!!!

  Палец нагоре 13 Палец надолу 18

 6. „Всеки който работи в ЕРП-тата, трябва да е лоялен, да представлява държавата и да защитава интересите й.” Това каза в предаването „Под лупа” на ТВ „Европа” Антон Кутев, депутат от КБ. И все пак крайните решения са се вземали от Министерството на икономиката, подчерта той, предаде ekipnews.com.

  Като ценен опит определи работата си в надзорния съвет на ЧЕЗ „Електро” депутатът от КБ Антон Кутев. В предаването „Под лупа” на ТВ „Европа” той отбеляза, че изборът на работещите в дружеството се е основавал основно на тяхната лоялност.

  “Това, което е зависело от мен, съм го направил… сега вече има други хора. Смятате ли, че ако бяха открити нередности, нямаше досега името ми да фигурира на първите страници на вестниците?” – каза Антон Кутев.

  Около 1500 лева месечно е получавал Антон Кутев, докато е бил член на надзорния съвет на ЧЕЗ „Електро“, призна той: “Аз съм бил на 5 заседания… този хонорар …това си е европейска практика… и до ден днешен продължавам да се обяснявам…”

  Въпреки че получава по-големи доходи в частния бизнес, Кутев е предпочел да се отдаде на държавното управление, тъй като по думите му двете поприща не са съвместими.

  Палец нагоре 10 Палец надолу 2

 7. На оръжие братяяяяяяяя…..
  Грабвайте мотиките….
  Пролетта дойде.

  Палец нагоре 5 Палец надолу 1

 8. Антон Кутев е председател на БСП в област Силистра т.е шеф на паратийната организация,която 12/дванадесет/години беше като чадър над най-некадърпния и алчен кмет на Силистра!!!Как да му вярваме ? как да вярваме на една партия в чието ръъководни органи ,на местно ниво,са хора като Георги Балушев,Георги Кирилов т.е Ивов Андонов/да,да син на същия този кмет/ и дрвуги подобни недолюбвани от силистренци лица ??

  Палец нагоре 12 Палец надолу 7

  1. Хайде бе, много крадлив кмета, пък ваште много честни. Чувах по кампанията за едни открадните 13 млн. лв. Според сегашния кмет и неговия бюджет са само 2 млн. дефицит за 12 години и още 3 млн. незвети вземания.
   Айде да видим, кой краде и кой лъже!

   Палец нагоре 9 Палец надолу 3

   1. г-жо тези 13 милиона лена,са капка в морето в сравнение с грабежите,които извърши бившата общинска управа.Изчислете колко милиона струват на силистренци така наречеите привитизационни сделки т.е размените кон за кокошка на : бившата сграда на общината и ресторант България ? Стария стадион ? Детско отделение с четири декара двор? да изреждам ли още ? ами онези стотици хиляди лева ,годишно „гласувани“ като персонални на кмета,само за 2009 година са 144,000 лева т.е по 400 лв.на ден.Ами онези стотици нака наречени“граждански договори“ с близки на кмета и покровителите му? новия кмет завари 180 такива договора,а товаса стотици хиляди левове за година.Ами онези 100 приближени персони,на които общината плащаше години наред мобилните телефони ? искате ли още ? списъка е безкраен.Но родната прокуратура е в зимен сън.До кога ли ?

    Палец нагоре 1 Палец надолу 1

 9. На Кънчо Кутев ли или на Кънчо Андонов?

  Палец нагоре 4 Палец надолу 0

Comments are closed.