Антон Кутев: Силистра остава в сърцето ми и част от моя живот. Пазете и защитавайте театъра!

„Благодаря за доброто сътрудничество през последните 5 години както на журналистите, така и на жителите на Силистра. Усещах, че срещам подкрепа от хората – чистосърдечна и емоционална, което за мен бе много важно. Въпреки че съм софиянец, Силистра остава завинаги в сърцето ми. От този момент


„Благодаря за доброто сътрудничество през последните 5 години както на журналистите, така и на жителите на Силистра. Усещах, че срещам подкрепа от хората – чистосърдечна и емоционална, което за мен бе много важно. Въпреки че съм софиянец, Силистра остава завинаги в сърцето ми. От този момент нататък Силистра няма да бъде просто географска точка, а част от живота ми, с която винаги ще бъда свързан“.
Това заяви на прощалната си пресконференция за местни и национални медии вече бившият депутат от БСП Антон Кутев. Както е известно, на последните предсрочни парламентарни избори той не можа да влезе в парламента, въпреки че за него гласуваха над 8000 души. Антон Кутев бе два мандата народен представител от Силистра.
Той припомни, че като депутат от Силистра е помогнал за решаването на много регионални проблеми, както и че е изпълнил всички свои обещания. „Специално искам да посоча възстановяването на драматичния театър, което не беше никак лесно. И на тази прощална пресконференция искам да се обърна чрез медиите към жителите на Силистра – пазете си театъра, защитавайте го, защото със сигурност ще има опити той да се закрие отново. Вероятно ще се появи някой свръхинтелигентен министър на културата, който ще прецени, че театър в Силистра не му трябва и ще го закрие. Затова занапред отговорността да си пазят и защитават театъра вече е на жителите на Силистра“, заяви Антон Кутев. „Ние платихме цената на много тежки компромиси, така че лично аз съм категорично против компромиси във властта сега”, каза още Кутев. Той смята, че ГЕРБ трябва да поеме отговорност за управлението на страната.
Областният председател на БСП Вяра Емилова съобщи, че на последния пленум на силистренската организация партията е снела политическото си доверие двама души. Това са вече бившата кметица на село Калипетрово Спаска Димитрова заради подадената оставка, което, според Емилова, също е повлияло върху изборните резултати на БСП, и от Румяна Петрушева – член на Районната избирателна комисия, защото е гласувала в подкрепа на оставката на Спаска Димитрова.
„Областната и общинската структури на БСП започват подготовка за отчетно-изборна конференция, която ще се проведе през февруари, следващата година“, съобщи още Вяра Емилова.

18 thoughts on “Антон Кутев: Силистра остава в сърцето ми и част от моя живот. Пазете и защитавайте театъра!

 1. Силистра остава в сърцето,с мъка за парламента и кюфтето.

  Палец нагоре 16 Палец надолу 17

  1. За съжаление още един смислен човек си замина от Силистра…. малко по малко заминават всички и остава само селенията…

   Палец нагоре 15 Палец надолу 16

   1. За Кутев и ръководството на БСП сме селяния … Нещо повече , за всички партии гражданите на Силистра са само електорат и селяния . Ще ги видим отново чак на следващите избори …
    М…Й….А ИМ НА ВСИЧКИ ПАРТИИ …

    Палец нагоре 10 Палец надолу 6

  2. хубав град, но не случи на хора. в момента всеки гледа да лапа от и без това изпустялото ни градче

   Палец нагоре 10 Палец надолу 2

  3. Честито Силистренци!
   Ето ви и резултатите от изборите – трима турци от Дулово и един атакист от София!!!
   Очите им няма да видим тук! И не си мислете че някой ще работи за Силистра!

   Палец нагоре 23 Палец надолу 4

  4. Герба ни натресоха депесари пак! Кутьо поне направи нещо за театъра и се среща с хората. Таз новите само по Дулово ще ходят, май!

   Палец нагоре 20 Палец надолу 16

 2. Пак ще кажа -, според мен Кутев има психични отклонения
  Усещал че има подкрепата на хората , пълна глупост
  За него гласуваха само пенсионерите и купените роми и истината се видя на последните избори

  Горещ. Вашето мнение? Палец нагоре 32 Палец надолу 24

 3. а всички Вие които гласувахте за кореняк СИЛИСТРЕНКАТА получихте среден пръст и още един турчин от Силистра в НС

  Палец нагоре 30 Палец надолу 16

 4. Ей, Сс ромите ги купи друг – всичките до един ги купи – казва се Бирол и ги купи с парите на Рамадан Аталай.А, тоя с псхическите проблеми си ТИ, даже с шизофренични.

  Палец нагоре 26 Палец надолу 8

 5. Резултатите от изборите:
  трима турци от Дулово и един атакист от София!!!
  Гласувайте пак за ГЕРБ – нямаха край лъжите им!!!
  БСП нищо не направиха както винаги!!!
  И като гледам не остана за кого да се гласува !
  Всички в парламента се готвят да управляват и са се навели в поза „дай да го лапна“

  Палец нагоре 18 Палец надолу 10

 6. що махат Румяната от БСП-то, нещо сгафила ли е или щото отишла у ГЕРБ-а?

  Палец нагоре 7 Палец надолу 2

  1. Прав си! Не носят толкова на пиене!

   Палец нагоре 7 Палец надолу 2

 7. Чао, никога вече не стъпвай в Силистра.

  Палец нагоре 18 Палец надолу 13

  1. ми да… то сега миленчето ще си счупи токчетата… като идва в селистра… целия град разкопан…герберите копаят окопи…. както казва бате бойко…. война е който издържи
   😉
   … „Едни мутри се бият с други мутри и се бият по начина, по който се бият мутри“, обяви по БНР бившият депутат от БСП и зам.-председател на вътрешната комисия Татяна Дончева. „Това е игра без правила. Тази игра може да погребе държавата. Тези хора просто имат сметки за разчистване и всички, които са свързани с тях, участват в това“, заяви тя и прогнозира жертви.

   Палец нагоре 6 Палец надолу 5

 8. От където и да погледнеш е прав „Силистра остава в сърцето ми и част от моя живот“!

  Палец нагоре 7 Палец надолу 8

Comments are closed.