Бат`Бойко идва на проверка в края на месеца

d0b2d0b5d181d182d0bdd0b8d0ba-d0b4d180d18ad181d182d18ad180Бойко Борисов пристига на 31 март в Силистра и ще научи за конфронтацията между представителите на местната власт: Общински съвет – кметски екип, съобщава в днешния си брой ежедневникът „Дръстър прес“...
Това съобщи силистренският градоначалник, като поясни, че бат`Бойко пристига по негова лична покана.
Писмото с предложения за корекции в бюджет`2009 кметът Андонов нарече „писмо с 20 безумни предложения!”
Явно, че подготвилите това писмо, визирам председателя на Общинския съвет, не си е направил труда да прочете ЗМСМА, където се визира кой какви функции и правомощия има. Но като стане кмет един ден, ако стане, но дай Боже да не стане, че ще бъде гибел за Силистра, тогава ще има право да прекратява и сключва договори. Няма да се впускам повече в подробности. Под нивото ми е да се хвърля топката толкова ниско и елементарно, категоричен бе инж. Иво Андонов.
Имам информация за напрежение и в самата група съветници на ГЕРБ, които са притеснени от поведението на Александър Сабанов, допълни кметът.
Коментара по темата за корекциите на проекто-общинския бюджет Иво Андонов завърши, перифразирайки премиера Станишев и столичния кмет Борисов, заявявайки, че може да има различия в мненията и становищата, но в крайна сметка каузата е една – Силистра и всички ние живеем и работим за нея.