; Безплатна инфосреща за бизнесмени в Силистра | ПАРАЛЕЛ 44 __ ПОРТАЛЪТ
 
|

Безплатна инфосреща за бизнесмени в Силистра

В Силистра на 22 юни, четвъртък, от 11,00 ч в сградата на Алианса за регионални и граждански инициативи на ул. „Москва“ № 8 ще се проведе безплатна информационна среща относно програма „Предприемачество: Възможностите на една ръка разстояние“. Програмата е специално създадена за хора с предприемачески идеи от Силистра и областта от Центъра за предприемачество и обучения „Ринкър“ към Фондация „BCause” /www.rinkercenter.org/.

Участниците в срещата ще бъдат запознати с предстоящата програма и ползите за тях. Тя е обучителна от два модула по ден и половина. Участниците с най-добри идеи ще получат директен достъп до акселератора на „Ринкър” и до три награди за стартово финансиране от по 20 000 лева с покриване на всички разходи. Подходяща е за хора с идеи за бизнес, компании в ранен стадий от своето развитие от всички стопански отрасли.

Организаторите канят и училищни настоятелства, читалища и неправителствени организации, които имат или търсят идеи за стопанска дейност с идеална цел. На срещата те ще могат да заявят участие в предстоящите две обучения.

Коментирайте

Правила за коментиране