БСП-депутати в Силистра: изборите били откраднати и опорочени

BSP (2)БСП подготвя предложение за промени в Изборния кодекс, каза в Силистра народният представител от „БСП лява България„ Стоян Мирчев, който заедно с депутатите Георги Свиленски и Филип Попов проведоха срещи с жители на община Силистра.

Според Мирчев промените се налагат, тъй като на много места изборите са били „напълно откраднати” и опорочени. Според Филип Попов насоката на бъдещото предложение за промени в Изборния кодекс е „за превенция по отношение избягване на фалшификацията на изборния процес”.

Подготвя се и вот на недоверие към правителството, в който, според депутата Стоян Мирчев, „ще паднат маските и ще се види реално коя е опозицията в парламента”. „Ще видим дали това, което казват от ДПС, че те са опозиция, ще се реализира, тъй като вот на недоверие може да се иска на сегашното българско ръководство по много направления и се надяваме, че в парламента ще се намерят достатъчно трезвомислещи хора, които да ни подкрепят”, заяви Стоян Мирчев.

По неговите думи по време на срещите с жители на община Силистра хората са изразили безпокойство заради реформите в здравеопазването и промените в образователната система. Обезлюдяването на селата и демографската криза са били други теми на разговор. Има и сигнали за политическа чистка в общинските администрации след местните избори.

Не бе отмината и кризата в ДПС и, според добруджанци, „тя е театър, който да узакони официално коалицията между ДПС и ГЕРБ” или да се освободи общественото напрежение срещу ДПС, каза Стоян Мирчев.

3 thoughts on “БСП-депутати в Силистра: изборите били откраднати и опорочени

  1. Силистра ваши хора ви откраднаха изборите!

    Палец нагоре 3 Палец надолу 5

  2. БСП години наред въртяха волана на държавата (няма да казвам в каква посока) сега вече мястото им е на задната седалка………..

    Палец нагоре 0 Палец надолу 0

Comments are closed.