БСП-Силистра награди Христина Миленова за „Гран при“ в Румъния

Със специален поздравителен адрес и парична премия групата съветници от БСП в Силистра наградиха 15-годишнат


Със специален поздравителен адрес и парична премия групата съветници от БСП в Силистра наградиха 15-годишната Христина Миленова, която наскоро стана носител на „Гран при“ в престижен музикален конкурс в Румъния. От името на групата съветници от БСП наградата й връчи Георги Кирилов, а самото награждаване бе уважено от председателя на местния Общински съвет Димитър Генов, както и от Светлана Великова – също общински съветник от БСП, и областния и общински лидер на БСП Вяра Емилова.
Тийнейджърката се изявява в няколко стила – поп, соул, арендби и др., а съвсем скоро й предстои дует с италианец, също призьор от румънския конкурс. Към силистренката има многобройни покани за участие и в други конкурси в чужбина. Тя е възпитаничка на вокалната педагожка от Силистра Бонка Скорчелиева.

6 thoughts on “БСП-Силистра награди Христина Миленова за „Гран при“ в Румъния

 1. Нека се разбираме правилно – нямам нищо напротив талантът на това девойче хубаво да бъде признаван и награждаван.
  Това, което ме дразни обаче, е, че тия МИХЛЮЗИ от БйеСиПйету се опитват да се прикачат и да се възползват от нейната слава. Да се греят на огън в огледалото.
  Дори някой меринджей да беше спечелил от напр. европроект за превенция на спин сред 70 годишните, пак щяха да се опитат да се впият като кърлеж в чуждата гордост.
  Но ще счупи скоро буркан/банк/а на ДпС/БСП аншлуса, и жална им леля..
  Господ ни е дал такова хубаво място на земята, а тия го правят така, че да го напуснем… както и става. И най-накрая ще останат сами, ще се смеят истерично като откачените и най-вероянто ще се ядат едни други
  Какво напр. направи Невин Хасан в този мандат? А?….

  Палец нагоре 14 Палец надолу 6

 2. Нищо чудно,девойчето е дъщеря на Милен Пенчев.Талантът не е необходимо да се политизира.

  Палец нагоре 7 Палец надолу 3

 3. И все пак това е признание за таланта и способностите на това момиче. Не виждам нищо лошо да се поощряват изявените хора. А това, че някои, които пишат тук имат силно изразена неприязън към политическите партии си техен проблем. Явно едните като го правят са лоши а другите са добри. Хайде стига вече с това напускане на хубавото ни място. Темата се изтърка. Какво си мислиш, че като си тръгнеш ще цъфнеш и вържеш ли??????

  Палец нагоре 5 Палец надолу 7

  1. ОПАЗИЛ НИ ГОСПОД ОТ ТАКИВА КАТО МИЛЕН ПЕНЧЕВ БСП ЩЕ ПОЗДРАВЯВАТ ДЪЩЕРЯ МУ АМИ И ЩЕ СЕ КЛАНЯТ НА ТЯХ ПЕНЧЕВ ИМ Е НУЖЕН В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ.КОЛКОТО ДО МОМИЧЕТО ПОЗДРАВИ!

   Палец нагоре 8 Палец надолу 4

 4. Защо делите и децата на Наши и Чужди бе КОМУНИСТИ ДОЛНИ.
  Знаете ли колко деца от Силистра ходят по конкурси и печелят награди.
  Що не ги награждавате и тях – ЖАЛКИ СТЕ ЕЕЕЕЕЙ

  Палец нагоре 11 Палец надолу 5

Comments are closed.