Висока оценка получи Силистра за провеждане на кампанията „Бъди войник“

В началото на октомври Силистра отново ще бъде посетена от Националната кампания „Бъди войник“, съобщи началникът на Военното окръжие в града подполковник Ивайло Александров. По думите му военните били приятно изненадани от интереса на силистренци към проявата и масовото им присъствие на площада по време на демонстрациите. Перфектната организация и съдействие от местните власти и институции определили Силистра като град, където кампанията е преминала на много високо ниво, споделили на подп. Александров от министерството.

По този повод началникът на Военното окръжие връчи на кмета на община Силистра д-р Юлиян Найденов и директора на Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Силистра комисар Румен Мъров благодарствени грамоти от зам.-министър председателя и министър на отбраната Красимир Каракачанов, съобщиха пресцентровете на двете институции. Отличието се дава за „активно участие и принос за издигане на авторитета на Българската армия“ във връзка с Националната кампания „Бъди войник“, проведена в Силистра през октомври 2019 г“, пише в благодарствените грамоти.

„Благодаря на министъра на отбраната Красимир Каракачанов за високата чест да бъда удостоен с благодарствена грамота по повод реализацията на Националната кампания „Бъди войник“. В Деня на Апостола Васил Левски това е истинско признание“, сподели кметът д-р Юлиян Найденов.

2 thoughts on “Висока оценка получи Силистра за провеждане на кампанията „Бъди войник“

  1. В какво се заключава приноса на пожарната?!?

    Палец нагоре 0 Палец надолу 0

Comments are closed.