Вицепрезидентът Илияна Йотова гостува два дни в Силистра

На двудневно посещение в Силистра днес пристига вицепрезидентът на България Илияна Йотова. От 15,00 ч. тя ще проведе среща с абитуриенти на Професионалната гимназия по стопанско управление, администрация и услуги „Атанас Буров“, а в 16,30 ч. ще посети Регионалния исторически музей в града.

Утре в 10,00 ч. в село Професор Иширково Илияна Йотова ще участва в тържествената церемония по случай 150-годишнината от рождението на проф. Анастас Иширков – основоположник на географската наука в България и 75-годишнината, откакто селото носи неговото име. В 13,00 часа вицепрезидентът ще посети ЗК „Нива – 93“, една от най-големите кооперации в региона, която тази година отбеляза своята 25-годишнина.

1 thought on “Вицепрезидентът Илияна Йотова гостува два дни в Силистра

  1. Уважаема госпожа Йотова радваме се за вашето посещение , но директорка на гимназията ще изхвърчи от заеманата длъжност пък и още бая хора с които ще се срещате и разговаряте Баба Мара /мара стойчева/тя ви е засъкла още с влизането Ви в града тя ще отмъсти на всички които са са Ви уважили ако не тях на близките и

    Палец нагоре 5 Палец надолу 0

Comments are closed.