; Войната на пътя взе три жертви сред които и бременна жена | ПАРАЛЕЛ 44 __ ПОРТАЛЪТ
 
|

Войната на пътя взе три жертви сред които и бременна жена

Тежък пътен инцидент между два автомобила отне живота на двама мъже и бременна жена, съобщи пресцентърът на полицията. Други четирима пътници са в тежко състояние, настанени са в силистренската болница. Оттам заявиха, че пациентите са стабилизирани и няма опасност за живота им. Двама са настанени в Интензивното отделение, един в Хирургичното и един в Ортопедията.

Тежката катастрофа стана на пътя Алфатар-Дулово. Сигналът за инцидент е подаден днес около 9,12 ч. По първоначални данни, на ляв завой автомобил „Мазда“, шофиран от 44-годишен мъж, е навлязъл в насрещната лента и челно се ударил в автомобил „Тойота“. От удара на място са загинали водачът на маздата и пътуващите с него мъж на 46 години и 44-годишна бременна жена. Тежко ранен е техен спътник, на 46 години, както и шофьорът и пътниците в другата кола на възраст 68, 51 и 47 години.

На място е извършен оглед, по случая е образувано досъдебно производство. Продължава работата по изясняване на всички обстоятелства, довели до тежкия пътен инцидент. Няколко часа пътната отсечка бе затворена за движение и пътуващите за Дулово бяха отклонявани през съседни села.

2 коментара по “Войната на пътя взе три жертви сред които и бременна жена”

 1. путин каза:

  Така ще е като се качват на коли с купени книжки! До вчера на магаре с каруца днеска с Мазда! Но трябва да се избият семействата на тия измекяри които им продаввт книжки!

  Палец нагоре 5 Палец надолу 1

 2. Омбре каза:

  Правило ми е впечатление, че в България много шофьори вземат завоите вътршно. Това е много опасно! Не ми е ясно как точно е станал този сблъсък. Жалко за тези хора!
  Колеги, шофирайте внимателно и не нарушавайте осовата линия без нужда.

  Палец нагоре 4 Палец надолу 1

Коментирайте

Правила за коментиране