В лавка за дрога превърнал дилър автосервиз

 

Служители на сектор „Криминална полиция” при РУ-Силистра задържаха мъж, заподозрян в разпространение на наркотици, съобщи пресцентърът на полицията. Полицейската операция била проведена на 18 май в Силистра.

Действайки по сигнал за пласиране на дрога, по бул. „Македония” криминалистите спрели лек автомобил „Сузуки” с четирима мъже, у единия от които – П.С., на 25 години, били намерени 0,7 г суха тревна маса, идентифицирана като канабис с полеви наркотест.

В последвалите действия по разследване на случая полицейските служители установили, че дрогата била закупена от 29-годишния Б.Х. в гараж, ползван от него като автосервиз, при претърсване били открити 10,4 г суха тревна маса, реагирала като канабис на направения тест, и електронна везна.

Претърсване било извършено и във вилна постройка, собственост на Б.Х., в околностите на Силистра. Там също била намерена електронна везна, както и четири машинки за разтрошаване на канабис.

Б.Х., който е известен на органите на полицията, и П.С. били задържани за срок до 24 часа. Разследването на случая продължава, образувано е досъдебно производство.

2 thoughts on “В лавка за дрога превърнал дилър автосервиз

  1. Навсякъде около града има изхвърляни отпадъци от сервизите- гуми , счупени стъкла и пластмаси
    Тия монтьори са за убиване

    Палец нагоре 4 Палец надолу 1

Comments are closed.