Двама мъже пострадаха при пътни инциденти в Силистра

Двама мъже са пострадали при пътни инциденти вчера. С фрактура на шиен прешлен в болница е настанен 76-годишен мъж. С конска каруца той внезапно излязъл на пътното платно, където бил ударен от преминаващ лек автомобил „Дачия” с водач М.П. (51 г.). Произшествието е станало вчера около 10.00 часа по пътя Силистра – Русе, в района

Двама мъже са пострадали при пътни инциденти вчера. С фрактура на шиен прешлен в болница е настанен 76-годишен мъж. С конска каруца той внезапно излязъл на пътното платно, където бил ударен от преминаващ лек автомобил „Дачия” с водач М.П. (51 г.). Произшествието е станало вчера около 10.00 часа по пътя Силистра – Русе, в района на село Сребърна.
Два часа по-късно при автопроизшествие по ул. „Тутракан” в Силистра пострадал 40-годишен велосипедист. Той бил ударен от опитващ да го изпревари лекотоварен автомобил „Мерцедес”, управляван от 25-годишния Т.Ш. При удара велосипедистът получил мозъчно сътресение, настанен е в силистренската болница.
Дежурни оперативни групи са извършили огледи на местопроизшествията, образувани са досъдебни производства.
Кражба на телевизор от къща в село Срацимир е регистрирана вчера. Престъплението е извършено чрез взломяване на входна врата. По случая е образувано досъдебно производство.
Случай на присвояване изяснява полицията. Според първоначалните данни 50-годишният И.Д. от село Смилец е присвоил полуремарке, тип „Гондола”, собственост на 47-годишен мъж. По случая работи РУ „Полиция” – Силистра, образувано е досъдебно производство.