Джона направи страница за Силистра във Фейсбук

Известният силистренец Марин Минев-Джона, приятел и автор в сайта Паралел44, е създал своя страница във Фейсбук, която е озаглавил „АРТ Силистра“.
„На тази страница всички ние заедно, посетители и аз с фотоапарата ми, ще се опитаме да се докоснем до част от културния живот в Силистра, ще посещаваме местните галерии и музеи, ще се запознаем с най-новите платна на силистренските художници, ще предс

Известният силистренец Марин Минев-Джона, приятел и автор в сайта Паралел44, е създал своя страница във Фейсбук, която е озаглавил „АРТ Силистра“.
„На тази страница всички ние заедно, посетители и аз с фотоапарата ми, ще се опитаме да се докоснем до част от  културния живот в Силистра, ще посещаваме местните галерии и музеи, ще се запознаем с най-новите платна на силистренските художници, ще представяме най-новите издадени творби на поети и писатели от нашия град“, разказа пред Паралел44 Марин Минев-Джона.
С много снимки ще покажем достолепната, старинна архитектура на многовековния град Силистра, както ще върнем и във времето на спомените с архивни снимки  от отминали събития, добави Джона.
Той обаче обеща твърдо, че ще продължи да сътрудничи и на сайта Паралел44.

1 thought on “Джона направи страница за Силистра във Фейсбук

  1. Силистра – град със славно минало и без бъдеще. Това ни остава – архивни снимки, спомени, носталгия. Благодарим ви, политици от целия спектър – ние сме това, което вие успяхте да направите с нас… или въпреки нас..

    Палец нагоре 16 Палец надолу 2

Comments are closed.