Дядо с мотор без книжка се блъсна в камион

70-годишен неправоспособен мотопедист е пострадал при катастрофа в Дулово, съобщиха днес от ОД на МВР. Вчера около 15.30 часа на кръст

70-годишен неправоспособен мотопедист е пострадал при катастрофа в Дулово, съобщиха днес от ОД на МВР. Вчера около 15.30 часа на кръстовището на улиците „Шуменско шосе” и „Стефан Стамболов” Б.К. (70 г.) се сблъскал с мотопеда си „Пиаджо” в товарен автомобил ГАЗ, след като отнел предимството на камиона. При произшествието мотопедистът получил черепно-мозъчна травма, настанен е в болницата без опасност за живота. Проверка установила, че той е неправоспособен. По случая е образувано досъдебно производство.

4 thoughts on “Дядо с мотор без книжка се блъсна в камион

 1. …….дедо кво се праиш с тоя смешния мотор……..а пък имам присяти два декара двор……. http://www.vbox7.com/play:21401400
  😉
  по логиката на пулицаите ……….и велосипедистите трябва да притежават свидетелство за правоуправление……….

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 2. Камиона ме блъсна, трактора ме гази, багер ме товари в една лека кола…

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 3. показаният мотор на снимката, както и други подобни задължително се регистрират в КАТ, както и задължително се управляват с каска, свидетелство, кат.М, застраховка и т.н.. Който не го е направил вижда какви са последствията.

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

  1. ………пак сте ме тривнали…..
   😉
   …ами тъпия пулицай забрави за пужарогасител……аптечка…….триъгълник……колан…..светлоотразителна жилетка……ей много идиоти има в тази държава……няма да забравя един случай…….истински е…….един познат който бачкаше в пулицията ходеше с матор на работа……и началника му все го дърпаше че кара без каска……..и моя приятел го попита……другарюй началник……като сложа каска върху нея ли да сложа фуражката ……или първу да сложа фуражката и върху ния каската……..

   Палец нагоре 0 Палец надолу 0

Comments are closed.