Екоинспекцията обяви детски конкурс за пъзел

Puzel prirodaРегионалната инспекция по околната среда и водите в Русе обявява конкурс за проект на пъзел „Влажните зони – прехрана, развлечение и биоразнообразие“ по повод Световния ден на влажните зони – 2 февруари, съобщиха от инспекцията.

Конкурсът е за ученици и се очаква да даде възможност на младите хора да се информират за ролята на влажните зони, за ресурсите, които се добиват от тях, за значението им за поддържане на природния баланс и за биологичното им разнообразие. Няма ограничения за използваните материали и техника. Творбите могат да бъдат изработени на дебел картон с размери 35 на 50 см, като броят на елементите да е от 10 до 50. Те могат да бъдат изрязани, апликирани или само да бъдат очертани.

Крайният срок за предаване на творбите в инспекцията е 2 февруари, като резултатите ще бъдат обявени на 8 януари. Подробна информация за конкурса е публикувана на адрес: http://www.riosv-ruse.org/konkursinariosv-ruse.html. /СБ/

1 thought on “Екоинспекцията обяви детски конкурс за пъзел

  1. Много късно обявихте конкурса. Може би ваши хора отдавна са изработили такъв пъзел и след това вие обявявате конкурса.
    Дивотии пак.
    Дайте на хората повече от месец и два дори…

    Палец нагоре 1 Палец надолу 0

Comments are closed.