Е.ОН спаси щъркелче в силистренско село

Екип на Е.ОН България Мрежи АД се отзова във вторник сутринта на необичаен сигнал на жители от с. Краново, община Кайнарджа,област Силистра, съобщиха от електрокомпанията. Кметът на… селото, г-н Марин Василев, се свързал с компанията, за да информира, че в резултат на силния вятър, малко щъркелче е паднало от гнездото, намиращо се върху електрически стълб в населеното място. Семейство Димитрови, които станали свидетели на инцидента, подслонили за кратко малкото пернато, като го нахранили с накиснат във вода хляб. Междувременно компанията организира спасителната акция. Няколко часа след неволното напускане на своя дом, екип на Е.ОН България Мрежи АД върна щъркелчето обратно в гнездото. Оказа се, че в него има друг малък щъркел.

6 thoughts on “Е.ОН спаси щъркелче в силистренско село

 1. МНОООГО ПОКАЗАТЕЛНА АКЦИЯ, КОГО ЗАЧИТАТ В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ-БЪЛГАРИТЕ, ОТ КОИТО ЗАБОГАТЯХА НЕИМОВЕРНО ИЛИ ЕДНО ЩЪРКЕЛЧЕ. ЗАЩОТО ЗА НАС И НАШИТЕ ДЕЦА НЯМА МИЛОСТ-СПИРАТ НИ ТОКА НЕЗАБАВНО А ЗА ЩЪРКЕЛЧЕТО СЕ ПРАВИ ОПЕРАЦИЯ, КОЯТО СЕ ПЛАЩА ОТ НАС БЪДЕТЕ СИГУРНИ А ПИАРА Е ЗА Е.ОН.
  ДЕМАГОЗИ!

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

  1. абсолютно си права…….това германците……..не ги интересуват хората …….. дай им животни да спасяват…….

   Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 2. МНОООГО ПОКАЗАТЕЛНА АКЦИЯ, КОГО ЗАЧИТАТ В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ-БЪЛГАРИТЕ, ОТ КОИТО ЗАБОГАТЯХА НЕИМОВЕРНО ИЛИ ЕДНО ЩЪРКЕЛЧЕ. ЗАЩОТО ЗА НАС И НАШИТЕ ДЕЦА НЯМА МИЛОСТ-СПИРАТ НИ ТОКА НЕЗАБАВНО А ЗА ЩЪРКЕЛЧЕТО СЕ ПРАВИ ОПЕРАЦИЯ, КОЯТО СЕ ПЛАЩА ОТ НАС БЪДЕТЕ СИГУРНИ А ПИАРА Е ЗА Е.ОН.
  ДЕМАГОЗИ!

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 3. „като го нахранили с накиснат във вода хляб“
  Аланколу прочети малко с какво се хранят и после импровизирай…

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 4. Браво на сем. Димитрови, които са прибрали птицата! Браво на кмета, че е потърсил помощ и браво на тези, които са откликнали! Ако не се грижиме за животните, то неможе да чакаме някой да уважава и нас самите.

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 5. Въпросът драги, е че за животните напоследък се грижат повече, отколкото за хората…

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

Comments are closed.