Зам.-председателят на СДС Румен Христов даде подкрепата си за Александър Сабанов

Sabanov press (8)В Силистра ще бъдат привлечени инвеститори, които в рамките на бъдещия мандат ще осигурят поне 800 работни места, заяви зам.-председателят на СДС и председател на Постояната комисия по земеделие и храни в 43-тото Народно събрание Румен Христов по време на пресконференция. Той посети града, за да даде ясна подкрепа на кандидат-кмета на местната коалиция „Гражданско единство” Александър Сабанов и на издигнатите от нея кандидати за общински съветници и кметове на населени места от община Силистра. Както е известно, СДС като част от Реформаторския блок е в редиците на „Гражданско единство” и напълно подкрепя своите кандидати.

Румен Христов заяви, че представителите на Реформаторския блок в управляващата коалиция ще направят необходимото за развитието на Силистра и региона. Основният проблем за Крайдунавска Добруджа си остава липсата на поминък за населението и свързаното с това „изтичане” на млади кадри, не скри Румен Христов. Затова трябва да бъдат възстановени или създадени нови преработвателни предприятия за земеделска продукция. Правителството и съответните служби ще помогнат на предприемчивите силистренци да започнат собствен бизнес в това направление чрез новите европейски програми за субсидиране на този бранш. Така принадената стойност от реколтата на добруджанци ще остава в Силистра, подчерта Румен Христов.

Министърът на икономиката Божидар Лукарски също ще помогне на община Силистра, заяви Александър Сабанов. Според него дългогодишната тема за построяване на моста Силистра-Кълъраш ще бъде подновена с пълна сила и ще получи подкрепата на сериозни политически групи от управлението на страната.

Депутатът от Реформаторския блок Румен Христов заяви, че коалицията напълно подкрепя Александър Сабанов за отговорния пост и призова силистренци да гласуват с номер 10 в избирателната бюлетина. Така ще се даде път на успелите и можещи хора, доказали на практика възможностите си.

3 thoughts on “Зам.-председателят на СДС Румен Христов даде подкрепата си за Александър Сабанов

  1. Всички обещават !??- но като ги изберем забравят за обещаното ,дано и Сабанов не се окаже като Найденов !?.Колко пъти обещава ,че ще намери средства за ремонт на баскетболната зала идвал е на мачове обещавал е и накрая нищо!?Ижстига с тази химера мост над Дунав в Силистра или хидроцентрала на Дунав,или многофункционална спортна зала до самолета (ами защо не я нправят в Калъраш например) и ще ходим там със слънчевите водни таксита?.Все сладки на думи неща но химери ,затова аз предлагам да построим един космодрум в Силистра и да изтреляме в Космоса всички простаци и да се отървем от тях завинаги!??

    Палец нагоре 15 Палец надолу 3

  2. Неудобен ли беше коментара господа другари ,че не го публикувахте,стига сте близали задници!!??.

    Палец нагоре 8 Палец надолу 1

  3. Сабанов работи за министрите от правителството?!? Пък тия работни места ги обещават ей така, сякаш обещават кило круши. Кога ще дойдат инвеститорите, ще построят фабриките и 800работни места.

    Палец нагоре 1 Палец надолу 1

Comments are closed.