; Илиян Великов е новият втори зам.областен управител на Силистра | ПАРАЛЕЛ 44 __ ПОРТАЛЪТ
 
|

Илиян Великов е новият втори зам.областен управител на Силистра

Илиян Великов е новият втори зам.областен управител на Силистренска област. Днес областният управител Ивелин Статев оповести пред служителите на администрацията и медиите заповедта на министър-председателя Бойко Борисов за назначаването на Великов на поста.

Негов ресор е координацията между институциите, включително и с органите за местно самоуправление. Ресорът на зам.областния управител Стоян Бонев е регионално развитие и хуманитарни дейности.

Илиян Великов е на 52 години и е дългогодишен служител в системата на на МВР. Заемал е различни ръководни длъжности в силистренската Областна дирекция на полицията. Има завършени две магистратури в Русенския университет „Ангел Кънчев“ – специалности „Промишлен дизайн“ и „Селскостопанска техника“.

При встъпването си в длъжност новият зам.-областен представител бе поздравен от общинското и от областното ръководства на ГЕРБ.

Областният управител Ивелин Статев обяви, че на 31 октомври Областна администрация Силистра е домакин на заседанието на Регионалния съвет за развитие на Северен централен район, за което е изготвен дневен ред, включващ материали от министерства, както и отнасящи се до въпроси в 5 административни области Силистра, Русе, Разград, Велико Търново и Габрово.

4 коментара по “Илиян Великов е новият втори зам.областен управител на Силистра”

 1. Под липата каза:

  Милиционер-Митничар-Полицай-чакай от тях работа.

  Палец нагоре 6 Палец надолу 1

 2. ДС каза:

  Само ченгета в областна администрация! Защо ли?

  Палец нагоре 6 Палец надолу 1

 3. Куман каза:

  Видяхме докторите.Сега поне полицаите да свършат нещо.По- добре е.С изключение на митничаря.Че и далаверски ресор взел той.

  Палец нагоре 3 Палец надолу 0

 4. доктора каза:

  Докторите /мара,юлито и тошо/се осраха, тези какво ще направя ще се усети

  Палец нагоре 2 Палец надолу 0

Коментирайте

Правила за коментиране