И ГРОЗНО, И СРАМНО…

Е, утре е празник, приятели, а за празника са обичайни позитивните емоции и усмивките.

Валентин Чернев
Валентин Чернев

Е, утре е празник, приятели, а за празника са обичайни позитивните емоции и усмивките… Но днес сме принудени да останем сред нечистотиите на нашите раздирани от противоречия делници, сред мръсотията на нечии болни амбиции, на патологичната ненавист, на дребничкото интригантство и алчност за лични облаги, за да се наслаждаваме на „творческата” атмосфера, в която сме принудени да работим. Защото веднага след Великден и Светлата неделя, от началото на тази седмица, възникна извънредна ситуация, за която определено си мисля, че трябва да бъдете подробно и обективно информирани.
И онзи ден, и вчера, и днес в предаванията на радиоцентър –  Силистра като основен тон звучи един призив: Да спасим общинското радио! Това се налага, защото на извънредната си сесия в понеделник, 27 април, – запомнете тази дата! – „по-мъдрата” част на Общинския съвет в Силистра, разцъфнала като шарен гербер в сивотата на днешното ни ежедневие, предложи и тутакси гласува безумното решение това радио да бъде веднъж завинаги закрито.
Защото било незаконно.
Защото емисиите му траели само един час.
Защото не носело приходи.
Защото тежало на общинския бюджет.
Защото обслужвало политически интереси.
Защото… ами защото пречело персонално на двамата вносители на нелепото предложение, съветничката от ГЕРБ Тодора Цонева и колегата й от „Атака” Жеко Коев. Две семпли имена от битието на града ни, без особен актив в градежа на някакви обществени ценности, но с огромни апетити в рушенето на вече съществуващото. Защото да закриеш общинското радио, значи да сложиш кръст на една медия с 60-годишна история, участвала в обществения живот на Силистра и Силистренски окръг в най-трудните години на миналия век, отразявала честно и обективно ден по ден израстването на този край, съхранила като негова жива история дати, имена и събития, които са темела и на днешните ни дни. И всичко това с плитки и нелепи квалификации, зад които ясно личи грозната физиономия на алчността на частника.
Но нека се спрем на обвиненията.
„Незаконно” било общинското кабелно радио. Сиреч нямало лиценз от Съвета за Електронни Медии. Ще прескоча факта, че радиото беше искрен и доброжелателен събеседник на хората от Силистренско десетилетия преди СЕМ да се пръкне на белия свят и има статут на заварена медия с утвърдени функции и авторитет в региона, за разлика от нароилите се радиа от рода на „Мелодия”, например, за които лицензът е наистина задължителен. Но дори регистрацията да е толкова съществен елемент в живота ни, на вносителите на предложението е великолепно известно, че процедура по лицензирането е започната още през април 2008 г. Защо тогава, вместо да атакуват общината, че не си е свършила работата до край, те атакуват радиото, предлагайки закриване на институцията? Ами защото именно радиото е лакомата хапка, приятели. Но за това ще стане дума по-нататък.
Кратка била емисията на общинското радио. Само 1 час била. Но първо, за този един час то успява да направи слушателите си съпричастни с цялостния живот не само в общината, а в цялата област, откликвайки на всички събития, коментирайки случило се, случващо се и предстоящо да се случи, отразявайки всичко значимо в делника на Силистра, съхранявайки ролята си на летописец на историята на този край. И второ – двама журналисти и един работник в апаратната, изпълняващ функциите и на музикален редактор, и на тоноператор, и на режисьор на пулт, имат точно този капацитет. Ако Общинският съвет гласува една-две щатни бройки за общинското радио, нещата ще се променят. За момента, обаче, това е бленувана мечта. А аз бих попитал вас, слушателите на нашите предавания, не е ли един час, натоварен със съдържание, по-ценен и по-чакан, отколкото 24 часа съмнителна музика, не дотам скопосна реклама, от която, обаче, се печели, и рехави опити за кратки новини, изтъркани от повтаряне? Решете сами! Защото третото обвинение, че общинското радио не носи приходи, е тясно свързано с характера на предаванията ни. Но така е навсякъде по света – културата не носи печалба. Освен духовна, която, обаче, не интересува ликвидаторите.
Ама нямало приходи от предизборните кампании! Но няма и разходи. А за последните три години общинското радио изцяло обнови техниката си – компютри, принтери, микрофони, слушалки, диктофони, техника в апаратната, справочна литература, речников фонд, подобряване на обзавеждането. Да, малка е печалба, но материалните придобивки ясно показват къде отиват приходите.
Обслужвало политически интереси радиото. Сериозно обвинение! Само че фактите говорят, че то обслужва всички партийни интереси на територията на региона. Факт е, че през последните предизборни кампании общинското радио е дало трибуна както на БСП, така и на НДСВ, както на ДПС, така и на движение „Социалдемократи”, както на Евролевицата, така и на ВМРО, и на „Рома”, дори на ГЕРБ. Е, не са идвали от „Атака”. Ами да са дошли! Плащат си, сядат пред микрофона. Никого не сме редактирали, на никого не сме отказали трибуна. В какво обслужване на политически интереси ни обвиняват тогава двамата ликвидатори?
Тежало на общинския бюджет радиото. Ами всяка общинска дейност тежи на бюджета. И ансамбълът, и духовият оркестър, и радиото. Дали не беше това причината, за да искат съвсем неотдавна от Общинския съвет да закрият ансамбъла? Е, не успяха него – закриват общинското радио. За да дойде утре ред на духовия оркестър. И той тежи! След него ще остане да закрият и отдел „Култура”. Какво толкова, нали „Мелодия” ще пръска култура!
Защо поставям ударението върху „Мелодия” ли? Защото двамата вносители на ликвидаторското предложение са негови съсобственици. Без общинското радио, сиреч без главния медиен конкурент, признат, уважаван, търсен и с по-голям опит, всичко ще се насочва към частното радио. И не само това – в разгара на предизборната кампания всички други политически партии и движения, с изключение на ГЕРБ, ще останат без трибуна. Или ще плащат луди пари на частниците, за да стигнат до избирателите. Нещо, което се нарича „монопол”, но и което в случая пръска тежката миризма с етикет „конфликт на интереси”.
Ето затова ще звучи всеки ден призивът „Да спасим общинското радио”. За да има областта – защото макар да е общинско, радиото покрива цялата област – своя трибуна и свой глас. За да няма монопол на една медия. За да бъдат пресечени мераците на алчността и политическата безскрупулност. Защото не е нужно да носиш една педя избродиран кръст на гърдите си, нужно е, както казва Сенкевич, да го носиш в душата.

25 thoughts on “И ГРОЗНО, И СРАМНО…

 1. Наистина, разход си е за общ. бюджет.
  3х800лв+3х400лв осигуровки х 12м = 44 000.
  Разходи за командировки, консумативи, ретранслация, администриране, счетоводство, ДМА, ремонти /общината е собственик на мрежата/ още 150 000. общо към 200х.
  Издръжката на ДГ е по-малка. Радиоточките ги слушат само бабите. Само 3000 души плащат /от 150х/.
  Аман от пропаганда и агитация!

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

  1. интересно как ги изчисли така тези суми …. такива „счетоводители“ докараха България до под кривата круша…. а по отношение на бабите – не се коси, и ти вървиш по техния път, ще дойде и твоя ред да се наредиш в техните редици … тогава ще ми е интересно какво ти е мнението за бабите и дядовците, между които сигурно са и твоите баба и дядо, майка и баща…. За едно ще се съглася с теб – Аман от пропаганда и агитация – тази твоята, която обижда хората!

   Палец нагоре 0 Палец надолу 0

   1. Имам интернет.
    Има и сайт на общината.
    Радиоточка не слушам.
    Дори телевизия не гледам – щото ми е дошло до гуша от празни приказки.
    Не обиждам никого. Ти като знаеш, публикувай точни данни. И без това има сума ти хрантутници в общината. Ти да не си от тях?

    Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 2. Анонимният, поздравления! Хич и не се коси от писанките на Мимозата. Тя е червена общинарка, по всичко личи. Лапа на държавна (общинска) софра и трупа трудов стаж.
  Много се смях на написаното от „поета“ на най-северния север Валентин Чернев. А бе, Чернев спри се, стига си ревал! Излез на трудовия пазар, да те видим тогава де ще работиш. Стига си хленчил за сигурна общинска заплата, който да те докара до заветната пенсия. Като си толкова ербап и голям радиопрофесионалист, я се напъни малко и създай едно частно радио. Надмини „Менес“ и „Мелодия“ и тогава ела да си кажеш мнението си. „Радиоцентър Силистра“ е архаичен толкова, колкото и работещите в него. Какъв Радиоцентър сте, вие сте радиоточка, радиоуредба от 50-те години на миналия век! 3-4 души правят 24-часова програма, за справка – Радио „Рая“ – Дулово, а в Силистра – 3 хрантутници 1 час програма и то комунистическа. Я, стига! Естествено, че ще ви закрият. Ще ви плащам аз масрафа и други данъкоплатци като мен от Силистра също.
  Разбирам Чернев, малко ли остана до пенсията, а? Бе да те турят на някоя тиха службица в аминистрацията, белким дочакаш първата пенсийка!

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 3. Олеле, Чернев, не съм стигнал до края на четивото, явно. Много глупости си писал братче, -„Без общинското радио, сиреч без главния медиен конкурент, признат, уважаван, търсен и с по-голям опит, всичко ще се насочва към частното радио.“ – Какъв мединет конкурент може да бъде една радиоточка, а! Смешници жалки!
  „И не само това – в разгара на предизборната кампания всички други политически партии и движения, с изключение на ГЕРБ, ще останат без трибуна. Или ще плащат луди пари на частниците, за да стигнат до избирателите.“ Няма безплатен обяд, човече! Значи, да си стои общинката радиоуредба, за да агитират без пари червените другари, на моя и другите силистренци гръб? Я, не ставайте нахални!
  А тая лъжа дето си я пернал най-накрая каква е? „защото макар да е общинско, радиото покрива цялата област“ – Каква цяла област, точката ви се слуша от пенсиите в Силистра само. Нито една друга община в цялата Силистренска област не препредава нито т.нар програма на Чернев, нито „Мелодия“, нито „Менес“. Казах!

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 4. Оф, я да си тегля една самокритика сега аз. В стил соцреализъм. А бре, шефчета на този сайт, четях ви с кеф всичкото, което публикувате. Явно не съм се поразсънил, та чак сега видях новото ви попълнение – Валентин Чернев. Манджа с грозде станал екипът ви… За мерудия ще ме вземете ли и мен под крилцето си, а ? Щот и аз мога да пиша, „тъй както умея“…

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 5. Анонимно на-местен, май имаш нужда от преглед?! Като смяташ, че имаш какво толкова да кажеш, не задръствай пространството, а създай собствена медия и се изливай там, а тук напиши едно мнение и остави и други да се изявят… а за Радиоцентъра – май не си ходил никога из областта – за твое сведение – слуша се не само в Силистра! Мога да ти гарантирам, просто защото имам възможност да се убедя лично в това!

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 6. Да бе, и в Дуловско се слуша.. В Лондон също!
  Радиоцентърът е реликва от времето, когато радиото е било както лаптопа сега. За да може член първи да пропагандира колективизацията, успехите на ръководството и т.н. Използвали са ченгета от ДС – като Любен Антонов – назад и встрани от журналистиката.
  Жалкото е, че и сегашните журналисти / освен Маргарита/ са на същото ниво… Безинтересни, безполезни, незасягащи интересите никому, всъщност неинформиращи и незначещи брътвежи. Устна диария…
  Например, на тоя сайт не пише, че не свински грип, а току до вратата ни има дребна шарка… В Разградско. Къщата ни гори, ние умножаваме двуцифрени числа наум…
  Лека му пръст на РЦ Как звучи РъЦ

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 7. Шаман съм ПипилоДке,немам нужда от преглед! И не се възмущисвай толкоз – пространство бол за писане. Сал дет няма желаещи много да пишат. Ма, поне да четат!
  Ша си разкрия публично самоличността и ша са самобичувам пред Радиоцентър- Силистра, ако ми докажеш, че освен в Силстренска община програмата му се чува и другаде. Не можеш, щото не се препредава. То, в Дулово вече няма Радиоцентър, Ваня Точката сега го играе пиар на кмето и точките мълчат. В Тутракан и Главиница също не се препредава програмката на силистренския радиоцентър – ми споделиха приятелчета. Тия дни ще обиколя областта, ако не ми попречи дъжда и ще попитам кво слушат там хората. Ха, да видим как се чува в цялата област.
  Аз си имам собствена медия ПипилоДке, не се тревожи. Нали туй мий козът като каня Валяо Чернев да излезе на трудовия пазар. Ще взема да го наема, ма кой му керти стиховете…

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

  1. Като им чуя гласовете на тези пенсии имам чувството, че съм на деветосептемврийска манифестация.Използват, че кмета е добър човек и наредени да цицат от общата софра,БАСТА, да ги изпратим в заслужен отдих.

   Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 8. P.S. Предлагам, общинарите да направят една комисия която да реши по кое друго общинско радио може да се разпространяват общинските новини, напр. при бедствия и аварии и т.н.Живеем 21-ви век стига с тези кабели.
  И да остане т.н. кабелно радио, спокойно може да се пусне по кабела едно от двете радиа в града които да плащат някаква такса затова, че ползват общинската кабелна мрежа.

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 9. И ГРОЗНО, И СРАМНО…
  …. е цялото писание на ДРУГАРЯ чернев.И щеше да бъде и смешно.ако не беше жалко.Лъжа след лъжа.
  Но кого лъжеш ДРУГАРЮ чернев?
  Цялата ти аудитория дори не чувала за интернет,така че твоите словоблудства и лъжи тук са излишни.
  Все пак ще се опитам да разтълкувам някои от акцентите в твоето излияние.
  „….Ще прескоча факта, че радиото беше искрен и доброжелателен събеседник на хората от Силистренско десетилетия преди СЕМ да се пръкне на белия свят и има статут на заварена медия…“.Какви са тия глупости-заварена медия.По кой закон,регистър и класификатор?Наричате се „радиото на народа“,а нямате регистрация по ЗРТ.Пояснявам-ЗРТ е Закон радиото и телевизията/защото едва ли си го чел/,ако го беше нямаше да плещиш глупости и лъжи тук.И още нещо за твоя информация-повечето радия в България бяха създадени в периода-1990-94г,докато СЕМ се „пръкна няколко години по-късно.Така че потвоята логика всички май са със статут „заварена медия“.Но май всички работят защото имат лиценз.И още нещо за твоя информация-с лиценза от СЕМ не свършва всичко.Следват КРС,договори с организациите на изпълнители,продуценти и ред други,на които се плаща за да си легитимен.Но едва ли си го чувал това.Това е привилегията да си „заварена медия“.
  Следваща лъжа-„…че процедура по лицензирането е започната още през април 2008 г. ….“.Отговора от СЕМ сочи друго.Наистина е имало кореспонденция СЕМ-Община Сс.Било е указано какви документи е драбвало да се представят…. и край.Нищо повече.Отново някой не си е свършил работата.Все пак сте „заварена медия “ и за нея законите на Републиката не важат.
  „…Кратка била емисията на общинското радио. Само 1 час била. Но първо, за този един час то успява да направи слушателите си съпричастни с цялостния живот не само в общината, а в цялата област, откликвайки на всички събития, коментирайки случило се, случващо се и предстоящо да се случи, отразявайки всичко значимо в делника на Силистра, съхранявайки ролята си на летописец на историята на този край…“.За какъв летописец ми говориш.Къде е архива на предаванията, къде е мониторинга.Нямате и секунда такъв.Макар че по ЗРТ сте длъжни да имате.Пак лъжа.
  „…Ако Общинският съвет гласува една-две щатни бройки за общинското радио, нещата ще се променят…“пак да сърбаме от общинската паница ,ама с по-голям чарпак.Хайде стига вече.В другите радия работят по мално хора ,но го правят много по професионално.Пък и трябва ,защото те не са на Общинската цица.
  „…А аз бих попитал вас, слушателите на нашите предавания, не е ли един час, натоварен със съдържание, по-ценен и по-чакан, отколкото 24 часа съмнителна музика, не дотам скопосна реклама, от която, обаче, се печели, и рехави опити за кратки новини,..“.Еми питай.Толкова сте самовлюбени че не осъзнавате каква пародия сте.Или може и да осъзнавате, но нали за това ви се плаща добре.Така е по-лесно.Ден да мине,самун да загине.Само че при вас е час да мине.А коментарите за музиката ще ги пропусна.Не си капацитет в тази област.Соц изказванията по темата нещо куцат.А с това за опитите за рехави новини си смешен-от другите радия ,а не от вас хората научават какво се случва.Вие докато реагирате и новината станала история.Виж това си добър.Вадиш от агенция Фокус,какво се е случило на този ден и с патос го изрецитираш.Повярвай, не си открил топлата вода.Не давай квалификации и за рекламите.Чувал съм и ваши.Мноооооооого са зле.
  „…Без общинското радио, сиреч без главния медиен конкурент, признат, уважаван, търсен и с по-голям опит, всичко ще се насочва към частното радио. И не само това – в разгара на предизборната кампания всички други политически партии и движения, с изключение на ГЕРБ, ще останат без трибуна. Или ще плащат луди пари на частниците, за да стигнат до избирателите…“.
  Знаеш ли,мислех че си интелигентен човек , а ти се оказа голям смешник.Какъв конкурент си на ефирните радия.С хиляда слушатели.Смешно и жалко.И като сте толкова търсени що не печелите.Май има противоречие.И за печеленето по време на избори-печелете и вие.Или ви куца мениджмънта,или обслужвате безплатно нечии интереси.Ти си избери кое от двете-все зле говори.
  „….Ето затова ще звучи всеки ден призивът „Да спасим общинското радио”. За да има областта – защото макар да е общинско, радиото покрива цялата област – своя трибуна и свой глас…“.Стига,ДРУГАРЮ чернев!!!Нали знаеш че и това е ЛЪЖА.Област Силистра не е само града и околните села.В нея влизат и общините Дулово,Тутракан, Главиница и други.И знаеш че там не се чувате.Затова стига с Лъжи.
  Лъжи от които всички сме уморени.С които сте дотегнали на всички.Затова СТИГА!!!
  И ако Административен съд в Силистра отхвърли решението или Областният управител наложи вето,заставайки зад нещо напълно незаконно,то отново ще се потвърди мнението че Силистра е столицата на АБСУРДА и БЕЗУМИЯТА.
  Не желаех да влезам в полемики- чуствам се изкалян.Прави са хора като казват-никога не се бори с прасе – хем ще се накаляш, хем на прасето ще му е кеф..

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 10. Четох и се чудех, как е възможно да има такива хора които пишат без да имат информация. Хорааааа Радиоцентъра покрива цялата област-това е факт, но днес вали и дано имаш време да се увериш сам.Второ: Как кметовете по селата ще информират гражданите си за важни въпроси / а да ще си върнем кехаите с тъпани да бият из селото/това е най-демократичното.Трето: Да наистина хората от селото слушат програмата на БНР чрез Радиоцентъра. Завиден интерес имат г-дата Тодора Цонева и Жеко Коев попаднали незнам как в общинския съвет но посетих две заседания и се уверих колко са компетентни, а сега давай това е конкуренция да я унищожим. Не така г-да съветници! Къде ви остана клетвата или я забравихте. Един съвет не лишавайте селата от тази необходимост преследвайки единственно и само личните ви интереси. За тези които не знаят Цонева и Коев са съдружници в Мелодия–-ето това е играта ЛаПаЧкАааааааааа

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

  1. И ти май си от хората които пишат без да имаш информация.Хоризонт се слуша по селата не чрез Радиоцентъра,а чрез радио-транслационния възел.Две неща толкова различни.И другото -всяка община си е автономна и излъчва това което иска.Така че не въвеждай хората в заблуждение.

   Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 11. Голям дрискус, голямо нещо за една пиклива Радиоуредба самопровъзгласила се за „Радиоцентър“.
  Колко жалки са брътвежите некомпетентни на защитниците на т.нар Радиоцентър.
  Благодаря на Радиослушателя, че така вещо ви въведе в темата, за да не заблуждавате, като др. Чернев народонаселението.
  Е, обиколих областта, дъждът не ми попречи пипилота ли си, мимоза ли си, лале или зюбмюл, флора или фауна…
  Едночаската на Радиоцентър Силстра се чува само и единствено в Силистренска община. Това е! Няма как да се чува в другите, защото няма кой да й ретранслира програмата. Ако горецитираните флори изобщо имат хабер що е това ретранслация.
  Едва ли на Дора Цонева, на „Мелодия“ и „Менес“ им дреме на оная работа, че съществувате, защото не сет им конкуренция, ама никаква. Вие от Радиоцентъра сте архаични и безумни мекотели за една заплатка, осигуровка и пенсийка. Вие доите от общинския бюджет, вместо тези хиляди левове да отидат за нещо полезно за силистренци. Ето това е истинската мисъл на тези общински съветници, а не жалкото ви съществуване.
  Незнам по кой друг начин може да ви обясни.

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 12. Еми нали затова са кметските наместници – не само да вземат по 400 лв. за нищо – ще обиколят селото, ще се срещнат с избирателите, ще ги информират…
  В Алфатар, например, общинарката се изправя пред радиоуредбата, прокашля се, завърта копчето и информира, който я слуша… Пенсиите знаеш ли колко бърже се осведомяват, когато дават рентата , олио, бостан 😉 – и без точката

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 13. Ужас, това простотията верно няма край …

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 14. пипилоДке, не се ли усещаш, че простотията в тази дискусия внасяш ти с некомпетентноста и червеното си безхаберие?

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

  1. дали съм червена или зелена няма как да знаеш – само за да не тънеш в безхаберие ще ти отворя очите с една тайна – не съм от нито една партия, защото всички имат добри идеи, но изпълнителите им са едни и същи – мислят само за собственото си джобче… а за компетентността – сори, ама си далеч назад от моята… но няма как да го осъзнаеш, след като други ти диктуват какво и как да мислиш …. сори за теб и хората около теб :(((

   Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 15. Уважаема пипилота, би ли ни осветлила как няма край нашата т. нар. простотия? Не с просто тъпа женска констатация?

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

  1. Скъпа,Пипилота,самото ти име говори за теб,както Пипи Дългото чорапче обича да си фантазира,така и ти.
   Не разбра ли, че времето на червените другари няма да се върне.Не разбра ли, че тези хора от т.н. радиоцентър вече трябва да си ходят.

   Палец нагоре 0 Палец надолу 0

   1. по принцип във фантазиите няма нищо лошо и е жалко ако човек е загубил това си качество…. а по отношение за Радиоцентъра – не е въпроса в хората, които работят в него, а в принципа – как двама съсобственици на частна медия след години опити накрая използваха положението си на „народни избраници“ и ликвидираха нещо, което уж не струва, а ги плаши явно…

    Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 16. Чернев, търси си работа.. Хм. в Мелодия или … при лудата, в Менес.. или се захвани с топлоизолации.
  А най-добре, докарай някое друго радио, като ФМ плюс, ако имаш акъл.. Щото пропагандата – запазете ми държавната / вс. общинска/ работа, не върви… НЕ!
  Когато СЕМ и ЗЕС те одобрят, и си плати, – и ти ще имаш радио/точка/.
  Същото за бездарниците от театъра. Сега поради „кризата“ ще ги порежат…

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 17. Аз очаквах най-накрая Другаря чернев да изправи исполинска снага и перо и да отговори на всички различно мислещи от него, ей тука, в този заформил се форум. Тцъ, не става нещо тая работа…ама, като похапне агнешко по Гергьовден може и да му дойде музата…в рими.

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 18. Има си закони и наредби, така че ако радиоцентърът трябва да бъде затворен, нека така да бъде. НО! Тази „благородна“ инициатива идва от директор на радио, което:
  1. Има лиценз да излъчва САМО в рамките на град Силистра. /Всички знаем, че радио „Мелодия“ работи с доста по-усилен предавател, за което не си плаща. /
  2. Целият софтуер, на всички компютри, включително и специализираните софтуерни продукти за аудиообработка са пиратски и се използват за търговски цели. Изключение прави единствено ефирната програма, която е правена на парче.
  3. Почти цялата „Музика от всички времена“ която се върти в ефира са теглени от нета мп3. Абсолютно пиратски. Без договори с музикални компании и прочие.

  Не знам как стоят нещата в „Менес“, но и там предполагам, че ще е същата работа.

  Така че е малко нагло тая маимунка Цонева да говори за нарушенията на общинския Радиоцентър, нали?

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

Comments are closed.