Камен Костадинов и д-р Мидхат Табаков водят листата на ДПС в Силистренско

Лидерът на ДПС Ахмед Доган ще води листата на партията за предстоящите парламентарни избори в Благоевград, а в Кърджали ще е мажоритарен кандидат за депутат.

Лидерът на ДПС Ахмед Доган ще води листата на партията за предстоящите парламентарни избори в Благоевград, а в Кърджали ще е мажоритарен кандидат за депутат… Това обяви самият той в местността „Демир баба теке“ край Исперих по време на възпоминателен митинг-събор.
Единствен неговият заместник Касим Дал ще е три пъти кандидат за депутат – като водач на листа и като мажоритарен в Търговище и като водач в Шумен, където втори ще е Христо Бисеров, а мажоритарен – доц. Георги Колев. Екоминистърът Джевдет Чакъров ще води две листи – в Бургас и в Пловдив, Рамадан Аталай води листата в Разград, а в Пазарджик е мажоритарен, Камен Костадинов е водач във Велико Търново и в Силистра, Йордан Цонев води листата във Варна, а е мажоритарен в Бургас.
Първи в листата в Кърджали е Лютви Местан, в Пазарджик – Делян Пеевски, в Плевен – Мидхат Метин, в Русе – Емел Етем, в Смолян – Ариф Агуш, в София – област – Александър Методиев, в Хасково – Юнал Лютфи. Мажоритарен кандидат в Разград е д-р Хасан Адемов, а в Силистра – д-р Мидхат Табаков – кмет на община Дулово.
„Трябва да покажем ръст, ДПС ще е достойна сила в следващия парламент, ако има 40 депутати“, категоричен бе Доган.