Кметът към Ели: Продължавай да пееш, а ние ще продължаваме да те слушаме!

Кметът на Силистра Иво Андонов посрещна лично днес талантливата айдълка Ели Раданова пред сградата на местната община.

Кметът на Силистра Иво Андонов посрещна лично днес талантливата айдълка Ели Раданова пред сградата на местната община. ..Градоначалникът я срещна с красив букет, който й го подари с поздравления за успешното й участие в риалити шоуто и с пожелание да продължава смело напред в музикалната си кариера.

Снимка - в. "Дръстър прес"
Снимка - в. "Дръстър прес"

Заедно с Андонов, талантливата айдълка очакваха още служители от общинската администрация, нейни почитатели и директорката на ПМГ „Климент Охридски Денка Балушева, където Ели учи.  Тя прегърна своята шефка, като й призна, че се радва много, че се връща в класната стая.

Снимка - в. "Дръстър прес"
Снимка - в. "Дръстър прес"

След топлото посрещане, Андонов съпроводи Ели до официалната зала за пресконференции в сградата на общината. Там кметът Андонов й подари плакет с герба на Силистра, както и емблемата на родния й град. „Поднасям ти тези подаръци с огромно уважение към теб и твоя талант, продължавай напред, а ние пък ще продължаваме да те слушаме“, каза Иво Андонов. Ели пък призна, че по време на участието си в Мюзик айдъл, се е научила на повече дисциплина, а нейният фаворит за нов музикален идол на България е Боян. „Често възникваха спорове с гримьори и стилисти, тъй като не бяхме съгласни с тоалетите и гримовете, но вече всичко е един прекрасен спомен“, каза Ели. Тя призна, че започва да мисли за свой самостоятелен сингъл, а занапред – и за албум. Градоначалникът обяви, че бъдещият химн на Силистра, който е по текст на поета Валентин Чернев, а музиката е на композитора Тома Данчев, ще бъде записан от Ели Раданова и Цветомир Илчев.

Снимка - в. "Дръстър прес"
Снимка - в. "Дръстър прес"

С легендарната песен на Емил Димитров – „Ако си дал“, пък Ели бе посрещната в двора на своята гимназия. След това тя отиде в класната си стая, където нейните съученици я очакваха с букети и радостни викове – „Ели, Ели“, придружени с бурни аплодисменти. Най-накрая тя и съучениците й запяха пред черната дъска прочутия хит на „Тоника“ – „Къде останахте чудни вечери“, а директорката Денка Балушева уточни с чувство за хумор: „Всички, освен Ели, пяхте малко фалшиво“.