Корейският посланик си хареса в Силистра идеята за моста над Дунав

Koreya (1)Около 300 милиона долара е общият стокообмен между България и Република Корея, каза в Силистра посланикът на Република Корея у нас Шин Менг-хо. Най-голямата корейска инвестиция в България е във фотоволтаиците. България е позната в Република Корея с киселото мляко и розовото масло. Като перспектива в деловите отношения между двете страни посланикът вижда информационните и комуникационните технологии.

Посланикът на Република Корея Шин Менг-хо проведе в Силистра среща с представители на бизнеса със съдействието на Силистренската търговско-промишлена палата. Според ръководителя на палатата Манол Тодоров посланикът е проявил интерес към икономиката на района и към проекта за мост над Дунав между Силистра и Кълъраш.

2 thoughts on “Корейският посланик си хареса в Силистра идеята за моста над Дунав

  1. А бе този Манол Иванов Тодоров не стига ,че на времето му подариха Фазерлес и стана сега милионер благодарение на бившите служители на ЛПК,а сега си е купил длъжноста ръководител на Търговско промишлената палата в Силистра.Да ни е честит Дунав мост 3 ,само че на куково лято!???.

    Палец нагоре 4 Палец надолу 1

  2. Защо,защо ми няма коментара,да не би Манол да е купил и този Сайт!!??

    Палец нагоре 0 Палец надолу 3

Comments are closed.