Красотите и поминъка на Дунав събира БЧК във фотоконкурс

По случай традиционната Седмица на водното спасяване 8-14 юни, Областният съвет на Българския Червен кръст в Силистра обяви фотоконкурс на тема „Реката и Хората“. Творбите трябва да са свързани с дейността на хората с река Дунав /риболов, спорт, туризъм и др./, като всеки участник може да се включи с по една творба.

Няма възрастови ограничения за участниците. Фотографиите трябва да са направени в района на област Силистра, е едно от условията. Те трябва да съответстват на темата, да са с добро качество и формат JPEG. Допускат се само авторски фотографии, които не трябва да съдържат текст /имена, лога и др. Творбите не трябва да нарушават етични норми или законодателството, да не уронват престижа на каквато и да е държавна, частна институция или отделна личност, уточняват организаторите.

Правата на творбата остават изцяло на автора, като той се съгласява да предостави само правото да се публикува за целите на конкурса. Всички творби ще бъдат публикувани в албум на страницата на Българския Червен кръст – Силистра.

Първите творби, събрали най-много харесвания, ще получат награди. Крайният срок за изпращане е 10.06.2020 г. Награждаването ще се проведе на 15.06.2020 г.

Творбите се изпращат на e-mail: [email protected], придружени с имена и телефон на участниците.

Коментирайте

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.