Кучешка изложба събира приятели на човека

Екстериорна киноложка изложба организират за четвърти път Ловно-рибарското дружество „Сокол 1“ и община Силистра. Собственици на лаещи приятели на човека ще си дадат среща на 8 септември, събота, в 10,00 ч. на стадион „Дръстър“ /Стария стадион/.

Към участие се допускат всички видове и породи четириноги, които ще бъдат оценявани само по характерни белези и качества за породите, разделени на служебни, ловни и декоративни животни. Всички ще получат грамоти за участие, а наградените от първо до трето място ще приберат и вкусни и полезни подаръци.

2 thoughts on “Кучешка изложба събира приятели на човека

  1. Не знам за ловно-рибарското дружество, но община Силистра са лицемери. Заради забраната за разходка на кучета в Дунавския парк! Карат ни, нас съвестно почистващите си след домашния си любимец , да се чувстваме престъпници! Няма къде да си ги разхождаме, изложба взели да организират! Чувствам се отвратена!

    Палец нагоре 1 Палец надолу 7

    1. Тези общински съветници сме ги избирали всички силистренци Те изразяват нашата позиция – без кучета в градината Не може на едно место да играят 3-4 годишни деца и кучета големи като магарета Във всички нормални страни има отделни места за разходка на кучета Нашите градинки за разхождане на кучета са празни

      Палец нагоре 9 Палец надолу 0

Comments are closed.