Лавка за дрога откриха у двойка силистренци

Силистренски полицаи задържаха мъж и жена, заподозрени в притежаване на наркотици, съобщи пресцентърът на полицията. До ареста на двамата се стигнало при рутинна проверка на служители от участъка в Кайнарджа. В сряда около 20,30 ч. по пътя Добрич – Силистра в района на село Средище те спрели лек автомобил „Нисан”, управляван от 29-годишен силистренец, в който пътувала и 21-годишната му приятелка. Първоначално водачът доброволно предал топче марихуана на полицейските служители, след което последвало претърсване на автомобила. В него – укрити на различни места, били намерени 58 г канабис, 51,6 г амфетамин и 33.7 г кокаин, идентифицирани с полеви наркотест.

В хода на разследването по случая дежурна оперативна група извършила претърсване в дома на 29-годишния мъж и в автосервиза в Силистра, където работел. В жилището били открити още около 10 г канабис, три гриндера /трошачи/, електронна везна и голям брой малки найлонови пликчета.

Мъжът и жената, които до момента нямат регистрирани криминални прояви, били задържани за срок до 24 часа. Случаят е докладван на Окръжната прокуратура и е образувано досъдебно производство. Очакваше се с нейно постановление вчера срокът за задържането на двамата да се удължи до 72 часа.

Задържаните с наркотици са Мартин Бисеров Цонев и Преслава Маринова Скорчелиева. Преслава е дъщеря на настоящата шефка на НАП – Силистра.

източник:24часа

27 thoughts on “Лавка за дрога откриха у двойка силистренци

 1. И какво … сега ще има един натиск от страна на мама и на определени личности от определена политическа сила, дето е назначила мама на този пост … и … ще отървем щерката

  Палец нагоре 19 Палец надолу 7

 2. Тя и мама демонстрира финансови възможности, от къде ли???

  Палец нагоре 21 Палец надолу 4

  1. най-добре е да ги съблекат голи, да ги намажат с катран и поръсят с перушина и да ги вържат на липата в центъра с по един надпис на вратовете „аз съм наркодилър“ и целия град да се изреди да ги заплюе, защото такива изроди правят децата наркомани ….

   Палец нагоре 19 Палец надолу 3

   1. Семейството и средата правят децата наркомани.

    Палец нагоре 11 Палец надолу 3

    1. и ти си прав , но и аз съм прав … ако изтребем всички дилъри тогава достъпа до наркотици ще е силно ограничен и това ще помогне да се избегне израстването на много деца в наркозависими. а и за не забравяме изродската практика на тези ИЗРОДИ да зарибяват децата още в училище с цел да стана последствие техни клиенти … дъвчици, безплатни цигарки и т.н. … не отричам ролята на семейството , но монетата има две страни

     Палец нагоре 15 Палец надолу 3

    2. Тя майката от ходене по любоффф и сбъдване на болни амбиции да е шефффка няма време за щерката.

     Палец нагоре 2 Палец надолу 1

 3. Ужас. Семейство наркодилъри. Срам за обществото. Паразити

  Палец нагоре 17 Палец надолу 3

 4. Определено си мисля че закона в случая е прекалено либерален спрямо ИЗРОДИТЕ-дилърите … нормално щеше да е поне за тях да имаме смъртно наказание …. много щяха да се замислят дали да продават дрога ако знаят, че ако ги заловят ще се простят с живота си в буквалния смисъл

  Палец нагоре 16 Палец надолу 3

 5. Може да е била за лични нужди пък… На мама работата е стресираща, трябва да отпуска напрежението. А и тревата би обяснила липсващите и мозъчни келтки.

  Палец нагоре 15 Палец надолу 5

 6. Много ще се радвам ако им дадат 10-тина годинки затвор, трябва им урок, иначе ако ги пуснат, те пак ще си правят каквото си поискат!

  Палец нагоре 18 Палец надолу 2

 7. Много бих искала да видя майка и сега. То не бе самочувствие, то не бяха чупки. Да не забравя че помним каква беше и как стигна до тук. Пък, че няма мозъчни клетки се знае. Но уста има…………

  Палец нагоре 24 Палец надолу 9

 8. Каква 21 годишна приятелка та те са семейни и живеят заедно и си развиват дилърството семейно.

  Палец нагоре 14 Палец надолу 3

 9. Мис Наркодилърка в Силистра и региона. А мислихме че е само наркоманка, ха ха

  Палец нагоре 16 Палец надолу 3

 10. А защо никой не разследва покровителството на майката и служебното и положение над салона за красота на дъщеря й. Дори не е регистрирано че упражнява дейност, а събира пари за маникюр.

  Палец нагоре 13 Палец надолу 4

  1. Щерката ще е невинна повярвайте.и бащата има завидни познати щом и той стана шеф на дърнена площадка в Кайнарджа.

   Палец нагоре 3 Палец надолу 0

 11. Обласния на ГЕРБ Тодор Тодоров ще удари едно рамо на шефката на НАП все пак са доста доста близки ще отърве щтерката.

  Палец нагоре 13 Палец надолу 2

 12. Мацано д.пе с ТИКВА.Мамо,плийс!Ама мама като не те е пляскала ни по дъто,ни по ТИКВАТА?

  Палец нагоре 7 Палец надолу 1

 13. Никой няма да бъде съден и осъден всичко ще се покрие вижте кой са им родителите в Силистра е така ще излязат под гаранция и готово и всичко ще се покрие не се хабете

  Палец нагоре 11 Палец надолу 5

 14. Ако си подадете декларация навреме получавате дозичка. Веселия НАП …

  Палец нагоре 12 Палец надолу 4

 15. Адвокат ще бъде Пейчо .Мартинчо ще плаща на сина му Йови със всякакъв вид зоб.Йови ще трепе с 160км наред.И да го духат бедните.

  Палец нагоре 10 Палец надолу 2

  1. Нека който не е грешил ,пръв да хвърли камъка

   Палец нагоре 1 Палец надолу 4

 16. В Китай наркодиларите ги бесят на площада.

  Палец нагоре 7 Палец надолу 0

Comments are closed.