; Малките силистренски чаровници и таланти готвят труфилата си за конкурс | ПАРАЛЕЛ 44 __ ПОРТАЛЪТ
 
|

Малките силистренски чаровници и таланти готвят труфилата си за конкурс

И това лято град Силистра ще бъде сцена на единствения лицензиран конкурс „Мини Мис и Мини Мистър“, който се провежда под патронажа на кмета на община Силистра д-р Юлиян Найденов.

На 26 юли от 18,00 ч. на сцената до втория шадраван в Дунавския парк в града /при лошо време в салона на община Силистра/, доказаната откривателка на таланти – актрисата Илиана Балийска, ще събере за пореден път най-чаровните малки госпожици и господа от 3 до 12 години. Илиана Балийска има много участия като водеща на концерти и забавни програми и вече 18 години е в дублажните екипи на много филми. През 1993 г. като автор и водеща стартира ТВ конкурса „Мис Макси шоу“. От 1998 г. открива и представя талантливите деца на България.

Шоуто за таланти гостува в Силистра за пета поредна година. В него могат да участват чаровни, артистични, музикални и танцувални деца от две възрастови групи – от 3 до 6 години и от 7 до 12 години. Номинираните деца ще имат възможност да участват в телевизионно предаване на конкурса. Чар, менекенски, артистични, музикални, танцувални и всякакви необичайни дарби са гаранция за успех на малките и по-големи сладури, които ще дефилират на сцената.

Записванията за участие са 1 час преди конкурса на място.

Коментирайте

Правила за коментиране