; Малък наркоцех удариха силистренските криминалисти | ПАРАЛЕЛ 44 __ ПОРТАЛЪТ
 
|

Малък наркоцех удариха силистренските криминалисти

Narko arest (2)Служители на сектор „Криминална полиция” при Районното управление в Силистра задържаха 30-годишния И.Х, заподозрян в притежание и разпространение на дрога, съобщи пресцентърът на полицията. Полицейската операция е проведена на 9 май и е резултат на целенасочените усилия на криминалистите срещу наркоразпространението в региона.

Действайки в условията на неотложност, полицейските служители извършили претърсване на вила и прилежащи помещения в околностите на Силистра, обитавани от 30-годишния мъж. В една от пристройките те намерили полиетиленов плик с 442,4 г суха листна маса, идентифицирана като канабис с полеви наркотест. Девет таблетки с жълтеникав цвят, реагирали на метамфетамин, около 30 г бяло прахообразно вещество и 4 капсули със зелен цвят, за които са назначени експертизи, били намерени при претърсването на вилната постройка. Пак там криминалистите открили 2 везни и 3 приспособления за разтрошаване на канабис, в едно от които се съдържали топчета хашиш.

С постановление на прокуратурата първоначалната 24-часова мярка за задържане на И.Х. е продължена до 72 часа. Мъжът е познат на органите на полицията с предишни криминални прояви, включително и осъдителни присъди за притежание на наркотични вещества.

Работата по разследване и документиране на случая продължава, образувано е досъдебно производство.

3 коментара по “Малък наркоцех удариха силистренските криминалисти”

 1. минчу каза:

  кой ли съдия ще му разгледа делото ?

  Палец нагоре 1 Палец надолу 0

  • ? каза:

   Ако стигне до съда . Защото не се знае кой прокурор ще наблюдава досъдебното производство .

   Палец нагоре 1 Палец надолу 0

 2. лъв каза:

  кой е младежът

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

Коментирайте

Правила за коментиране