Мая Радева получи първата награда „Златен Гален” на Варненския медицински университет

Проф. д-р Красимир Иванов връчи първото отличие „Златен Гален” на пълната отличничка Мая Радева
Проф. д-р Красимир Иванов връчи първото отличие „Златен Гален” на пълната отличничка Мая Радева

Силистренката Мая Радева бе наградена с отличието „Златен Гален” по време на тържествена церемония за завършването на втория випуск на Фармацевтичния факултет в Медицинския университет във Варна, съобщи пресцентърът на учебното заведение.

37 абсолвенти положиха клетвата на фармацевта и получиха дипломите си от проф. д-р Красимир Иванов, ректор на университета. С отличен успех от 5-годишното обучение и държавните изпити завършиха четирима студенти, които бяха удостоени с парична награда от ректора. На церемонията по дипломирането за първи път бе връчена наградата „Златен Гален” на Мая Радева, която е пълен отличник. Тя получи и парична награда от името на кмета на община Варна. „Аз избрах да продължа професионалното си развитие като асистент във Факултета по фармация, за да предам своите знания на бъдещите колеги”, сподели Мая Радева.

3 thoughts on “Мая Радева получи първата награда „Златен Гален” на Варненския медицински университет

 1. Браво!Поздравления и успех!
  Нека се гордеем с нашите съграждани!

  Палец нагоре 5 Палец надолу 0

 2. Поздравления за младата госпожица! Такива млади хора са наистина гордост за своя град, за своите близки и познати. Но те са гордост и за своето училище и учители, които са и дали основата! Впрочем, не става ясно, къде е учила госпожицата? Добре е да се сподели и да се знае.

  Палец нагоре 5 Палец надолу 0

 3. Мая Радева е възпитаник на ПМГ „св. Климент Охридски“, паралелка „Биолохия и Химия“, випуск 2008г.

  Палец нагоре 2 Палец надолу 0

Comments are closed.