; Младите силистренски стрелци доказаха класата на местната школа | ПАРАЛЕЛ 44 __ ПОРТАЛЪТ
 
|

Младите силистренски стрелци доказаха класата на местната школа

Strelba medaliС 4 медала – 2 златни, 1 сребърен и един бронзов, се завърнаха момчетата и момичетата на Стрелкови клуб „Снайпер 92”, възпитаници на Общинското спортно училище „Дръстър” от Държавния турнир по спортна стрелба „Марин Недков”, проведен в Стара Загора.

Състезателите на треньора Иванка Димитрова се представиха отлично в конкуренцията на най-силните отбори в страната и заслужено се поздравиха с отличията си.Strelba medali (1)

Ванина Илиева и Александър Жеков „отстреляха” златни медали от огневите рубежи, Младен Господинов се отличи със сребро, а Камелия Славова спечели трето място. Областната администрация помогнала за участието на младите ни спортни надежди в отговорното състезание, съобщиха от пресцентъра й. Както писахме, през март отборът на Силистра по стрелба с пневматична пушка при момичетата постигна национален рекорд.

Състезанието предостави възможност на децата за допълнителна изява извън спортния календар на Българския стрелкови съюз с интересни награди за стимулиране на призьорите. Турнирът бе част от празненствата на Стара Загора като европейски град на спорта и отбеляза 25-годишнината от създаването на Клуба по спортна стрелба „Августа 1992“ в Града на липите.

Коментирайте

Правила за коментиране