Мобилните полицейски екипи са на гости в села на община Ситово

Съгласно график, утвърден от директора на ОДМВР-Силистра, през месец юни 2018 г. мобилен екип, включващ служители на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“, сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ и сектор „Пътна полиция“, ще проведе срещи по въпроси на сигурността и реда с представители на местната власт и жителите.

Утре ще бъдат посетени села в община Ситово като срещите са в местните кметства: Любен – 9,45 ч., Добротица – 10,30 ч., Слатина – 11,00 ч., Нова Попина – 11,45 ч. и Гарван – 13,30 ч.

Другата седмица, на 28 юни, четвъртък, полицаите ще чуят проблемите в села на община Главиница. Кои села ще бъдат посетени и в колко часа „Паралел 44“ своевременно ще информира читателите си непосредствено дни преди срещите. Целта на изнесените приемни е да се постигне по-добър резултат в противодействието на конвенционалната престъпност и опазването на обществения ред в малките населени места.

2 thoughts on “Мобилните полицейски екипи са на гости в села на община Ситово

  1. Проблемите се знаят – кражби от дворовете и градините! По-често да правят обиколки и да проверяват каруците и колите за крадени неща, това искат хората! Ама полицаите докато изпият кафето, овошките са обрани и вече са на пунктовете за предаване!!! Иначе всичко е отчитане на дейност!!!

    Палец нагоре 4 Палец надолу 0

  2. И всички производства завършват с неизвестен извършител.
    А след това защо се иска вот на недоверие по темата Сигурност.

    Палец нагоре 3 Палец надолу 0

Comments are closed.