; Основаха нов футболен клуб в чест на Тошо Дечев | ПАРАЛЕЛ 44 __ ПОРТАЛЪТ
 
|

Основаха нов футболен клуб в чест на Тошо Дечев

Утре се навършва една година от кончината на Тошо Дечев – един от най-добрите футболисти за столетието в Силистра. В негова памет бе регистриран нов футболен клуб – „Доростол – Силистра“, чиято основна дейност ще бъде свързана с обучение и възпитание на младите силистренци, както и завръщане на мъжкия представителен отбор в по-горна футболна лига.

Като треньори в клуба ще работят предимно бивши местни футболисти: Деян Дечев, Боян Николов, Веселин Василев, Вилиян Петров и Ивайло Желязков. Управителният съвет ще разчита в своята дейност на подкрепата на държавните и общинските институции, както и на всички, обичащи футболната игра в града и областта.

Междувременно досегашният мъжки футболен тим „Доростол 2013” прекрати участието си в Трета североизточна лига поради липса на финансиране. Отборът не е изиграл нито една среща от есенния полусезон в първенството.

1 Коментар по “Основаха нов футболен клуб в чест на Тошо Дечев”

  1. Петър каза:

    Стига глупости , няма нито база , нито треньори … Закривайте и не се излагайте 🙂 В Силистра само „разбирачи“ и нито един свестен да се захване (само гн.Даниел Георгиев) Той поне даваше всичко от сърце и душа! Не всичко е пари хора!!

    Палец нагоре 3 Палец надолу 2

Коментирайте

Правила за коментиране