Наркодилър опита да прегази полицай

Обявеният за издирване от полицията в Силистра Г.А. /42/, в чийто дом в село Гарван бе открита домашна оранжерия за канабис и близо 100 килограма в чували от наркорастението, е задържан от антимафиоти, след полицейско преследване, съобщиха днес от местната ОД на МВР. Оттам поясниха, че Г.А. е бил арестуван вчера

Обявеният за издирване от полицията в Силистра Г.А. /42/, в чийто дом в село Гарван бе открита домашна оранжерия за канабис и близо 100 килограма в чували от наркорастението, е задържан от антимафиоти, след полицейско преследване, съобщиха днес от местната ОД на МВР. Оттам поясниха, че Г.А. е бил арестуван вчера в близкото до града село Сребърна.
Антимафиотите получили сигнал, че Г.А.  е в село Сребърна, където опитвал да продава наркотици, и веднага отишли там, разказаха от силистренската полиция. Те забелязали автомобила на заподозрения и подали знак за спиране, като преди това е бил спешно изграден контролно-пропускателен пункт. Г.А. обаче не се подчинил, заобиколил пункта и с пълна газ отпрашил в посока към Русе, като дори опитал да прегази един от полицаите, за да избегне проверката. Антимафиоти и полицаи започнали да го преследват, като по-късно успели да го спрат след десетина километра край родното му село Гарван.
От ОД на МВР-Силистра уточниха, че докато е траела гонитбата, Г.А. непрекъснато изхвърлял от прозореца на колата си малки пакети. След задържането му са намерени и иззети други пакети, съдържащи канабис и амфетамини.
Днес в района, където Г.А. изхвърлял пакетите, докато е бягал от полицията, е организирано претърсване, съобщиха от силистренската полиция.
Оттам припомниха, че на 23 февруари в дома му в село Гарван бе открита съвременно оборудвана домашна оранжерия за канабис с 235 млади растения в различен стадий на растеж, както и 100 кг сушена листна маса.

8 thoughts on “Наркодилър опита да прегази полицай

 1. Обесете идиота веднага , на центъра на Силистра че всички негови колеги да му се порадват и да знаят какво ги очаква .

  Палец нагоре 17 Палец надолу 4

  1. Ако му сложат въжето ,ТИ би ли му ритнал столчето , че да бъде обесен ?

   Палец нагоре 9 Палец надолу 1

 2. ей на такива затвор ама до живот
  д********* с**********

  Палец нагоре 14 Палец надолу 0

 3. Тоз пък, ега ти наглеца.
  Да знае,че го издирват и да тръгне пак да пласира,трябва да е тъп като слонски г*з.

  Палец нагоре 7 Палец надолу 0

 4. Явно мазохизма му е в кръвта на момчето и престоя му в чужбински затвор не му е оказал влиянието, което се е предполагало да получи и силно държи да пребивава по дълго в местните.

  Палец нагоре 3 Палец надолу 0

 5. И като го хванаха със 100 килограма как така го пуснаха? И сега ли ще го пуснат? Другия път човека може и да е с пушка. За какво изобщо става въпрос?

  Палец нагоре 5 Палец надолу 0

  1. Дай малко инфо,къде и за какво е лежал?

   Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 6. не е бил хванат до вчера – като разкриха оранжерията него го нямаше – издирваха го

  Палец нагоре 3 Палец надолу 0

Comments are closed.