Откриха 100 кг канабис и оранжерия в с. Гарван

Домашна оранжерия за производство на канабис е разкрита при операция на криминалисти от ОД на МВР-Силистра в близкото до града село Гарван.
В четвъртък полицейските служители претърсили в селото дома на Г.А./42/ и в една от стаите попаднали на цяла оранжерия, в която имало 235 саксии с млади растения о

Домашна оранжерия за производство на канабис е разкрита при операция на криминалисти от ОД на МВР-Силистра в близкото до града село Гарван.
В четвъртък полицейските служители претърсили в селото дома на Г.А./42/ и в една от стаите попаднали на цяла оранжерия, в която имало 235 саксии с млади растения от канабис. Самото помещение било термоизолирано и имало вентилация, а специални таймери контролирали необходимата температура и влага, за да може канабисът да стане качествен.
Криминалистите обаче останали слисани, след като влезли да претърсят стопанска постройка, близо до стаята-оранжерия, разказаха от полицията в Силистра. Там те намерили 13 книжни чувала с около 100 килограма канабис. Самата постройка се намирала в изоставен съседен чужд имот, но до него водела отъпкана в снега пътека, която веднага направила впечатление на опитните детективи.
„Наркотичните растения са иззети, а по случая  са арестувани 44-годишният Г.М /44/ и 35-годишната М.Х., които бяха в къщата по време на обиска“, поясниха от ОД на МВР-Силистра.
Самият Г.А., който е собственик на дома, е обявен за издирване, добавиха оттам.

1 thought on “Откриха 100 кг канабис и оранжерия в с. Гарван

  1. хванали ми6ока мрасен градат пален с такива като него но полицичта ч било страх от тчх бхахахахахахахахах

    Палец нагоре 1 Палец надолу 2

Comments are closed.