Отложиха пръскането срещу комарите

Обработка срещу комари в Силистра се отлага. Причината за това е тра

Обработка срещу комари в Силистра се отлага. Причината за това е трайното влошаване на метеорологичните условия, съобщиха от ръководството на общината. Пръскането ще се проведе при стабилизиране на времето, като датите ще бъдат допълнително съобщени, допълниха оттам.

15 thoughts on “Отложиха пръскането срещу комарите

 1. …….до на есен……
  😉
  който оцелял оцелял……..

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

  1. 😀 Хихихихахахахахха!
   Голям виц!
   Два комара си говорят до палатката на турист
   Тука ли ще го ядем, или в блатото? – А, тука…!
   Ако го занесем в блатото, ще ни го вземат големите…

   Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 2. На кривата ракета, космосът…

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 3. А защо общината не отложи пръскането за на есен, кагато се стабилизира времето! Стига са ни правили на идиоти! До кога господа ще се гавриге с данъкоплатците? Що за малоумни оправдания – 19 юни е !

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

  1. я зае_и компа ……набий два шамара на кмета…….оп……и го на бюрото за назидание…..а селистренци от благодарност ще те подкрепим в изборите за кмет на есен…….

   Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 4. Това ли е грижата за хората? Защо отново пропуснаха пръскането?Да отговори някой!Наистина ни правят на глупави- града в мръсотия, шубраци, комари .Ако пък новината ви ще е това, което всички вече знаят, значи и т. нар. журналисти не са в час.

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

  1. Не стреляйте по пианиста…
   Прав сте, в града има много за оправяне. Всеки прави каквто може около дома си, но това е далеч от достатъчно. Някои неща само общината може да възложи да бъдат извършени – в парковете например.
   И за капак на всичко, вместо да се плати за миене на града след мъзгата от липите, дали ОС ще гласува да се дадат 150 000 за старта само на Доростол в Б група.
   По сатистика на техния саайт по мачовете ходят 100 до 300 души….
   А благоустройството.. явно ще се оправя със… съботници

   Палец нагоре 0 Палец надолу 0

   1. Цял живот на село, о-о-о, цял живот на село, цял живот на се-е-е-е-ело, о-о-о , цял живот на се-ело !!!

    Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 5. Господа, някой от Вас да е запознат с изискванията за извършване на полети в лоша метеорологична обстановка? Това са международни изисквания и нарушаването им води до отнемане на лиценза на фирмата извършила обработката. Технологията на пръскане изисква полета да се извърши на пределно малка височина и ако не дай Бог стане беля, точно Вие тук редовните писачи ще ревнете първи: „кой и защо“. Естествено третирането може да се извърши и с наземна техника, но ефекта от това е съмнителен, а и най лошия залзаватчия знае, че преди дъжд не се пръска защото дъждът ще отмие препаратите в земята. Простичко, ама е хубаво малко повече да се чете. А че в ОС има купища неуредици, пак няма на кого да се сърдим. Сами сме си ги избрали /с изключение на тия дето си купиха ибора/…

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

  1. виж какво……мисля че пръскането е най добре да се отложи за зимата……

   Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 6. Поздрав за всички гласували за инж.Андонов! Нека всички дарят на комарите по 300гр. кръв в негова чест! Едва ли в европейски град биха минали такива оправдания като “ лоша метеорологична обстановка“ и, че всичко зависи от общинския съвет!

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 7. Тази вечер пътувах от Русе към Силистра и край Тутракан един нисколетящ самолет пръскаше. Сигурно срещу комари, едва ли ще е срещу хора. Изкярих – поне колата няма да я хапят комарите, не си стои навън.

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 8. заради тия комари пия антибиотик, натровила ми се е кръвта така каза лекарят, станах на големи червени петна с мехури , а управляващиге да си ходят защото наместили всички пенсионери на работа без да извършват нищо полезно, само за заплати и да източват бюджета на общината например да направят проверки на теаръра, худ галерия , музей и т н, защото ще пишем до по нагоре за тези проверки

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 9. ще извикаме господари на ефира да разбутат малко за какви пари става дума ,а за неща полезни на обществото нямало пари , защото някои хора се облагодетелстват с общинските пари.На тия институции им трябва стабилни управляващи а не кокошкари. нека да им проверят всичко и да върнат това което са взели от общината за лични облаги и с тези средства ще пръскаме комарите поне 5 години . Защо данъчните служби спат, а когато стане напечено казват че си ледат работата и чупят пръсти но е късно .Приятен и усмихнат ден на всички които ме подкрепят!

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

Comments are closed.