ОТ ПАРАЛЕЛ44: ЗА МНОГО ГОДИНИ, ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, СКЪПИ ЧИТАТЕЛИ И ПРИЯТЕЛИ!

Когато Старата година си отива,
а Новата в дванайсет се роди,
желаем ви от все сърце да сте щастливи!
И нека в тази нощ красива…
се сбъднат всички ваши хубави мечти!


Нека огнища да топлят ръцете ви,
вино да топли сърцата ви!
Обич да топли душите ви
и Бог да закриля делата ви!

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ И ЧИТАТЕЛИ НА ПАРАЛЕЛ44,

след броени часове ще изпратим 2009-та година и ще посрещнем новата 2010-та. Искаме от сърце да ви пожелаем през новата година на всички вас здраве, щастие и успехи – както за вас, така и за хората, които обичате. Изпращаме една определено сложна година, но пък надеждите ни са свързани главно с това, че следващата 2010-та ще е малко по-добра за нас и всички ние непременно ще имаме поводи да се усмихваме щастливи много по-често, отколкото предполагаме.

През тази година информационното пространство в Силистра се обогати с още медия – сайтът Паралел44. Той стартира на 16 март, а началото наистина беше трудно. Спомняме си, че тогава имахме по 2-3 посещения на ден и когато те се увеличаваха с още едно, ние изпадахме в еуфория. Но равносметката в края на годината вече е следната – от 16 март досега имаме над 270 000 посещения, като на ден те са над 1000. Старахме се да ви информираме в реално време, отразявайки събития и новини от почти всички сфери на живота – буквално минути след случилата се новина, тя вече беше на ваше разположение в сайта, за да я четете. Съобразявахме се с вашите критики, с някои не бяхме съгласни. С някои наши форумци си разменихме остри реплики, за което ги молим за прошка: те не са били съзнателни, а в интерес на общата кауза.
И през 2010-та година ще продължаваме да разчитаме на вас, скъпи приятели и читатели. Ще работим за вас неуморно, отново ще бъдете информирани в реално време за всичко, което предстои да се случи – добро или лошо: дай Боже лошите новини да са съвсем малко!
Четете Паралел44 и препоръчвайте Паралел44 на онези, които още не знаят за него!

Но сега е време за празнуване.
Нека да посрещнем новата 2010-та година с радост,  да я изживеем с любов и да я изпратим с успехи!

ДА ВИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА 2010 ГОДИНА, СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ И ЧИТАТЕЛИ НА ПАРАЛЕЛ44!

НАЗДРАВЕ И ЗА МНОГО ГОДИНИ!

От екипа