Пак дами печелят от томболата на данъчното

За пореден път късметът от известната в Силистра данъчната томбола с касо

Ванушка Желева от НАП-Силистра показва плика с имената на победителките.
Ванушка Желева от НАП-Силистра показва плика с имената на победителките.

За пореден път късметът от известната в Силистра данъчната томбола с касови бележки споходи представителки на нежния пол. В майското издание на традиционната за офиса на НАП в дунавския град томбола бяха изтеглени имената на Мария Иванова Енчева, категория „Възрастни”, и Ирина Петрова Христова, ученичка в седми клас, ОУ „Кирил и Методий”. Любопитното в това теглене е, че Ирина е сестра на печелившата от предишното издание на томболата в категория ученици – Мария Петрова Христова.
Общо 178 плика извади от кутията Ванушка Желева, касиер в „Инвестбанк” АД, офис Силистра. Пак тя, чрез теглене, определи при кого да отидат наградите този месец – ваучер за покупка по избор от книжарница на стойност 20 лв. „Забелязваме, че броят на участниците е почти постоянен всеки месец, това сочи устойчив интерес на гражданите към нашата инициатива“, сподели Петър Маринов, директор на офиса на НАП в Силистра. „Ние ще продължим ежемесечното провеждането на томболата, защото това е един добър начин за осъществяване на граждански контрол върху отчитането на оборотите на търговските обекти”, допълни той.
Условието за участие е да поставите в плик бележки на обща стойност 50 лв., да напишете категорията, в която участвате – възрастни или ученици, името и телефонен номер за връзка, и да пуснете плика в кутията пред входа на офиса, оябсниха от финансовата институция в Силистра.