Полицаи освободиха похитена ромка в среднощен екшън

олицаи от Тутракан и Дулово са освободили 27-годишна жена, която била похитена от бившия си съпруг, съобщиха днес от ОД на МВР-Силистра. Драмата се разиграла снощи в силистренското село Коларово в дома на брата на похитената жена, разказаха от полицията в Силистра.
Изоставеният съпруг – Л.Д. /31/, и жена му били от ромски произход, двамата живеел

Полицейското управление в Тутракан
Полицейското управление в Тутракан

Полицаи от Тутракан и Дулово са освободили 27-годишна жена, която била похитена от бившия си съпруг, съобщиха днес от ОД на МВР-Силистра. Драмата се разиграла снощи в силистренското село Коларово в дома на брата на похитената жена, разказаха от полицията в Силистра.
Изоставеният съпруг – Л.Д. /31/, и жена му били от ромски произход, двамата живеели на семейни начала. Преди време обаче те се скарали и тя избягала при брат си. За да си отмъсти, Л.Д. извикал на помощ още 5-6 негови приятели и снощи около 21.30 часа, въоръжени с бухалки, те нахлули в дома, набили домакина, качили насила избягалата съпруга в автомобил и избягали към друго силистренско село – Черковна, от община Дулово.
Близките на похитената ромка веднага потърсили помощ от полицията. Няколко часа по-късно тутраканските и дуловските полицаи открили отвлечената жена и я освободили, а Л.Д. и още един от неговите авери били арестувани за 24 часа.
„Самоличността на всички, участвали в инцидента, е установена, по случая е образувано досъдебно производство по чл. 142 от НК“, уточниха днес от полицията в Силистра.

4 thoughts on “Полицаи освободиха похитена ромка в среднощен екшън

 1. Не става много ясно , дали само е била похитена или и приятелите ……!!!

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 2. циганите от векове т.е винаги саа живели,живеят и ще живеят по свои правила т.е по цигански.Те си имат свои разбирания за отношенията между хората и на хората към заобикалящия ги свят.Приказките за интеграция са брътвежи на платени кехаи на налаганата от глобалистите/разби рай господарите на САЩ/ теза за мултикултурата и нейното налагане в света.Това си е чиста проба
  колонизация,но осъществена по друг начин.

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 3. Хубава работа , ама циганска! Първо се крадат да се оженят, второ си закупуват жените, като кило домати от пазара, а като стане време да се разделят реват на полицията!

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 4. Циганите, ако искат да живеят що годе сносен живот да се САМОИТЕГРИРАТ, както са го направи много малко от тях. Ние на сила нищо няма да направим, освен да им отделим някое парче земя в някой пустош /Балтата е поджодяща, че като придойде Дунава да ги отнесе/ и да си живеят както искат, но да ни пречат на нас.

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

Comments are closed.