; Представителите на държавната власт само смениха кабинетите си | ПАРАЛЕЛ 44 __ ПОРТАЛЪТ
 
|

Представителите на държавната власт само смениха кабинетите си

В областната администрация в Силистра бяха представени зам.областният управител Стоян Бонев, назначен от Министерския съвет, както и главният секретар на областната администрация Елена Томова, назначена от областния управител Ивелин Статев.

Всъщност тримата представители на държавната власт само разменят кабинетите си. Доскорошният главен секретар Ивелин Статев влезе в кабинета на Стоян Бонев, той заема мястото на Елена Томова, а тя е с поста на Статев.

Стоян Бонев е роден в град Силистра на 9.02.1965 г. Магистър по „Счетоводство и контрол“ от Стопанската академия „Димитър Ценов“ в Свищов. Работил е като главен инспектор в Държавен и финансов контрол, в „Митница“ Силистра като главен инспектор и като отговорник на отдел в Изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда“ в регион Силистра. Бонев бе областен управител на Силистра от септември 2014 г. до февруари 2017 г.

Елена Томова е родена на 29.06.1975 г. в град Тутракан. Средно образование е завършила през 1992 г. в СОУ „Васил Левски“ – град Главиница, а висше – „Педагогика“ в РУ „Ангел Кънчев“ /2000/ и „Публична администрация“ във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“ /2017/. Работила като учител в град Главиница и в с. Сокол. Била е пом.директор в СУ „Васил Левски“ Главиница /2009-2011/, зам.кмет на община Главиница /2012-2015/, зам.областен управител на Силистра /2015-2017/.

Според достоверен източник вторият заместник-областен ще е от коалиционния партньор в управлението – „Обединени патриоти”. Кулоарната мълва отрежда това място на един от тримата лидери на местните структури в патриотичната коалиция. Те бяха и в листата на кандидат-депутатите – Веселин Георгиев, Йордан Ковачев и Димчо Кьосев.

2 коментара по “Представителите на държавната власт само смениха кабинетите си”

  1. кико каза:

    Божеееее…..

    Палец нагоре 10 Палец надолу 0

  2. Г. Георгиев каза:

    Много точно заглавие! Голям кадрил! Гарантирано от ГЕРБ!

    Палец нагоре 3 Палец надолу 0

Коментирайте

Правила за коментиране