Представят книгата „Цвете в чиния” в Регионалната библиотека

Kniga BunarjievaРегионалната библиотека /РБ/ в Силистра организира представянето на новата книга от Снежана Бунарджиева „Цвете в чиния”. То ще се състои на 24 ноември от 16,00 ч. в нейната зала „Диоген Вичев” в присъствието на самата авторка.

Книгата се отнася до тъй наречената цветотерапия, наричана още хромотерапия, светотерапия и колоротерапия. Тя съдържа всичко най-важно по темата, включително информация за това как се извършва лечението, какви са рецептите в тази връзка и т.н.

Бунарджиева е родом от Силистра, придобивайки средното си образование в ПМГ „Св. Климент Охридски”. После завършва музикална педагогика в Държавната консерватория и журналистика в Софийския университет. Установява се да живее в столицата, където е работила по тези си специалности, а също като дипломат. В момента е преподавател в Института за индустриални отношения и мениджмънт, зам.-главен редактор на списание „Салон”, сътрудник на Българския културен институт в Москва. Има множество публикации в периодичния и в специализирания печат, автор е и на няколко книги, включително настоящата, споделиха от РБ.