Предстои премиерата на екшъна „Сивият – възмездие”

Action film (2)Приключиха снимките на екшъна „Сивият – възмездие”, реализиран от „Nightmare Studio” в Силистра. Режисьор е неговият собственик Адриан Ал Жазар, а в главните роли се изявяват Христо Христов, Александър Методиев и Деян Димитров. Известна е и датата на премиерата, която ще се състои на 9 ноември от 20,30 ч. при вход свободен в кино „Силистра”. После ще има още две безплатни прожекции, насрочени за 16 и 23 ноември на същото място и със същия начален час.

Филмът е продължение на екшъна „Сивият – ловецът на крадци”, създаден през лятото отново от „Nightmare Studio” и вече излъчен на големия екран. И двете продукции бяха заснети на различни места в Силистра с участието на множество тукашни актьори и статисти. Става дума за млади хора и почитатели на седмото изкуство, какъвто е и самият Ал Жазар, основал студиото си неотдавна. Идеята му е да превърне града ни в своеобразен местен Холивуд, така че и ние да можем да се похвалим с професионална киноиндустрия. И успява, ако се съди по двете му ленти, наситени с много динамика, резки обрати, гонки с коли и мотори, взривове.

Има и доста условности, пародии и гротеска, което прави интригата още по-силно въздействаща. В основата е вечната битка между доброто и злото, пресъздадена с модерни средства, споделиха от студиото.