Престрелки, арести и екшън представя на силистренци полицията

За пръв път в историята си силистренската полиция разкри подробности около предстояща екшън акция против разпространението на наркотици в града и залавянето на опасни престъпници-рецидивисти. В „опасната“ операция ще участват специализираните части и полицейските кучета. Ще бъдат показани и техники по самозащита на органите на реда.

Бе оповестено и мястото на престрелките и гонитбите – утре от 15,00 ч. на стадион „Доростол“ /Стария стадион/. Повод за атрактивните демонстрации е предстоящият професионален празник на полицията – 8 ноември. С инициативата си силистренската полиция ще помогне „логистично“ на младежката неформална група „МЕГА-Креатив“ организирала събитието „НЕ на зависимостите! ДА на щастието!“. Програмата ще завърши с изпълнения на песни от Вокална школа „Мегатон“.

Полицейската инициатива по повод празника им е тематична прелюдия към проекта на „МЕГА-Креатив“ и частни фирми, реализираща проекта „Щастливата пейка“ в рамките на конкурсната сесия “Младежта срещу насилието и наркотиците“, финансирана от община Силистра. Според проекта в градинката до Новата баня ще бъдат поставени пейки, а пространството ще се облагороди в полза на младите хора за провеждането там на срещи и разговори.

1 thought on “Престрелки, арести и екшън представя на силистренци полицията

  1. Екшана ще бъде в новата кръчма на Айчо брадчеда им след 20 часа.Там вървете да ги снимате как хвърлят гьобеци.

    Палец нагоре 1 Палец надолу 0

Comments are closed.