РЗС каза кандидатите си за кмет, ще дава Господинов на прокурор

Следващата седмица РЗС ще подаде сигнал до Висшата касационна прокуратура срещу депутата на ГЕРБ от Силистра Стефан Господинов, обяви днес в дунавския град лидерът на партията Яне Янев. Той обясни, че си

Следващата седмица РЗС ще подаде сигнал до Висшата касационна прокуратура срещу депутата на ГЕРБ от Силистра Стефан Господинов, обяви днес в дунавския град лидерът на партията Яне Янев. Той обясни, че сигналът срещу народния избраник ще е за търговия с влияние, изнудване и незаконно владеене на имот. Янев обаче отказа да даде повече информация, като се мотивира, че тя ще бъде предоставена на медиите, след като правният отдел на РЗС подготви окончателно документите.
В Силистра Янев обяви още, че РЗС ще издигне самостоятелни кандидатури за кметове и общински съветници във всички населени места от областта. „Специално за град Силистра в момента се разглеждат няколко кандидатури за кмет – на председателя на общинската ни организация Ради Неделчев, на г-жа Цветана Игнатова, на д-р Юлиян Найденов и на г-жа Пепа Рачева. Обсъждаме и още едно-две имена, но окончателният ни кандидат за Силистра ще стане известен на 15 юни, когато в Силистра ще има партийна конференция„, обяви Яне Янев. „Ние се готвим сериозно за тези избори и ще водим открита и безпощадна кампания, в която ще казваме само истината. Никой да не се надява, че ще го пощадим. РЗС ще играе ва банк на местните избори, ще извадим доста любопитни факти и документи за кмета, за председателя на Общинския съвет, за областния управител и за депутата Стефан Господинов“, обеща той.  Янев съобщи още, че общинският съветник Петър Димитров ще е изпълняващ длъжността председател на областната организация до редовния конгрес на партията.

Янев Янев и Петър Димитров се отправят към залата за пресконфернеция днес
Янев Янев и Петър Димитров се отправят към залата за пресконфернеция днес

РЗС ще участва абсолютно самостоятелно на предстоящите президентски и местни избори, като ние вече имаме кандидати за президент и вицепрезидент, те ще бъдат обявени на 18 септември, когато ще има извънреден конгрес на партията, добави още Янев. Той отново се заяде с ГЕРБ и ДПС, като декларира за пореден път, че Бойко Борисов и Ахмед Доган са се договорили за съвместни действия. „На балотажа на президентските избори срещу Бойко Борисов ще излезе човек на ДПС и така българският избирател ще бъде принуден да гласува за по-малкото зло – кандидатът на ГЕРБ“, поясни обстойно Янев.
Янев нарече бившия областен координатор на РЗС-Силистра Здравко Георгиев, който преди време обяви, че е бил принуждаван да фалшифицира подписката за нова Конституция, „жалка пионка“. „Не желая да го коментирам, защото той е обект на прокуратурата. Хубавото в цялата история е, че черните овце напуснаха рано и ни улесниха много“, беше лаконичен Яне Янев.
Веднага след днешната пресконференция журналистите потърсиха за коментар споменатите от Яне Янев хора. Ето какво казаха те:
Стефан Господинов: „Нямам идея за какво говори Яне Янев, изобщо не се притеснявам. Щях да се притесня, ако това беше изречено от някой честен човек“.
Цветана Игнатова: „Вие шегувате ли се? Нямам идея за какво става въпрос, изненадана съм. Никой не е обсъждал с мен подобно нещо“.
д-р Юлиян Найденов: „И друг път името ми е въртяно в публичното пространство по подобни поводи, без аз самият да знам и да имам нещо подобно. Изненадан съм, никой не е разговарял с мен. Редно беше да ни попитат или да ни предупредят, че ще ни пуснат имената в публичното пространство“.

32 thoughts on “РЗС каза кандидатите си за кмет, ще дава Господинов на прокурор

 1. Голям смях. Яне върви да си гледаш жената. Политиката не е за теб. А засегнатие – осъдете го заради глупостите по ваш адрес.

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 2. Ще има голямо шоу по време на предизборната кампания. Смятам да се заредя с пуканки и бира, да се взема отпуска и по цял ден да стоя пред компютъра, за да чета!!! 😀 😀 😀 😀

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

  1. Надявай се. По изборите партиите ще ракламират своите си кандидати. Сигурно и тук ще има реклама, тъй като Паралела е известен и четен сайт. Kикоя медия, нито електронна, нито вестник, ще тръгне против собствените си интереси да изкара някой и друг лев. Не ги обвинявам, разбира се, те затова си бачкат хората в крайна сметка, няма нищо лошо в това да вземат пари от реклама. Ама няма да си позволят да пускат компромати за партия или кандидат, който също рекламира при тях. Можем да се хванем на бас, ако не ми вярваш. 🙂

   Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 3. Ами явно това е в отговор на статията в 168 часа, къдет г-н Депутата, влияе на прокурори за разследване срещу определени лица.

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 4. „Ще извадим доста любопитни факти и документи за кмета, за председателя на Общинския съвет………“. Точно за него няма да извадите, той г-н Ради Неделчев си пие кафето на пицарията с него.

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 5. Тези хлапета на снимката ли ще ни управляват? Хахахахаха знаем ги и двамата – таткови синчета. Само шумотевица вдигат, а са пълни клоуни и пионки!

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

  1. от самата статия става ясно какъв човек яне и тези до него поне е коретно да се попитат тези хора на които са споменали имената . за мен той е смешник а не другите.

   Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 6. Не знам за вас, но аз лично подкрепям силни идеи, като тази за самостоятелното излизане на изборите.Останалите са страхливци и се коалират само и само да лапнат кокала.Всички се полюят, но под масата играят заедно.РЗС може да плюят по другите, но имат смелостта да играят сами.

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

  1. Абе,ти нормален ли си?Въобще знаеш ли какви хора са тези?Крадци:)

   Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 7. До избирател подкрепям идеята за бира и пуканки ставаме двама

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 8. Тъкмо се зарадвах ,че се махна оня шмекер(бизнеса) и останаха само порядъчни хора в ръководството на партията,а сега виждам лица които прелитат от партия в партия преследвайки интереса си(Петър Димитров,Пепа Рачева).Това определено разколебава надеждите ми.

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

  1. порядъчни хора ли ? къде виждаш такива в силистренските партийки ?

   Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 9. Пепа *********. Прави се на много добричка, а ти крои какви ли не добрини зад гърба. Петърчо Димитров знае рецептата. Амбициозната му майка го е научила добре. И се е ориентирал отрано по стъпките на баща си. Мисля че всички го помним, нали?

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

  1. Бащата беше от СДС , синчето от РЗС , сигурно вече внукът ще разкрие истинското лице на фамилията – БСП /БКП/

   Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 10. Пепа – кмет 😀
  Тя е навсякъде, където има интерес, такива не ни трябват 🙂

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

  1. Ей хора, това чудо „Пепа“ е нещо страшно. Излъга маса народ и хората плачат след нея. Пък нека я пуснат, поне да се самооцени.

   Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 11. каква пепа, какви пет лева, стига интересчийки

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 12. явен лъжец и подлога на един от ********* в БГ Ал Петр. Срам за всяка медия, отразила думите на **********.

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 13. Всичките са от една мода. Уж криза, а г-н Депутата и д-р Стойчева ходиха на почивка в Дубай, като докторката си купи и две чисто нови коли! Партийните пари са най сладки, като се харчат за лични нужди.

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

  1. Защо не виждат колко 18год младежи имат нови коли а когато човек работил 30 а може би по-вече години си купи кола го изкарват ,че е ползвал чужди пари . Аз поне мисля, че Д-р Стойчева само е дала и като време и пари а нищо не е взела от партията.Може би е взела омразата в някой хора. А за Дубай също е лъжа.

   Палец нагоре 0 Палец надолу 0

   1. ей ей простотия ей. докторката си е купила кола от магазина, но не с твойте пари и не с чужди пари. и не е ходила в дубай – ама ограничените ти възможности само се потвърждават от тъпото ти изказване. чула жабата – и тя вдигнала крак. че и ти.

    Палец нагоре 0 Палец надолу 0

  2. Ама заедно ли ходиха?! Ти да не им носи куфарите или им свети?!

   Палец нагоре 0 Палец надолу 0

  3. Мдаммм…
   😉
   Абе, верно ли че Пешо спечелил Волга от лотарията ?
   Верно е, но не е Пешо, а е Гошо. И не е Волга, а е Москвич. И не го е спечелил от лотарията, а го е блъснал…….

   Палец нагоре 0 Палец надолу 0

  4. Ами върви и ти бе! И ти си купи! И аз не мога но не съм душманин на тези, които могат да си го позволят. Поне д-р Стойчева го прави с честни пари.

   Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 14. Как не Ви е срам да говорите глупости за д-р Стойчева.Първо не е била на почивка в Дубай а в Испания по покана на съпруга си по програма за пенсионери 55+ .Второ всеки човек с прилични доходи може да си позволи автомобил на лизинг.И трето май не сте наясно че в ПП ГЕРБ не може да се харчат партийни пари за щяло и нещяло.Престанете да клеветите хората без доказателства.

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

  1. Мда, Стойчева понеже не може да си позволи екскурзия до Испания, та затова отива по програма за пенсионери, за да не плати нищо.

   Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 15. Коя беше пък тая Стойчева? Онази дето за всеки пост в областа е кандидат ли? И накрая нищо ! Каквото е и тя и Стефчо – едно голямо нищо! А че крадат пари от партията е ясно- Стефан си купи радио Мелодия с партийни пари Марийка пък коли абе кой от каквото има нужда! Ама акъл не могат да си купят с партийни пари!

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 16. Не мога да си представя да съм дори и само симпатизант на Яне, би било неуважително към самата мен. А тези които защитават неговите „идеи“ и „интереси“ отдавна са изгубили себе си….жалки хорица, но пък алчни за сметка на това.

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

Comments are closed.