„Ротари клуб” Силистра започна новата си година с нов президент

В изнесена лятна изява на „Ротари клуб” Силистра бе извършена поредната ротация в местното ръководство на неправителствената организация. По традиция това става в първите дни на юли, когато започва новата ротарианска година. Павлин Иванов – ръководител на Регионалното депо за битови отпадъци в Силистра е новият президент на клуба за 2017-2018 г., поел щафетата от досегашния президент Николай Костов.

„В следващите месеци ще довършим проекта за облагородяване на терена между улиците „Генерал Колев“ и „Сан Стефано“ чрез монтиране на пейки, беседки и кошове за отпадъци. През пролетта бяха засадени 40 дръвчета. Средствата бяха събрани на поредния Великденски бал, организиран от „Ротари клуб” Силистра. Ще стартираме и нови проекти, заедно с „Интеракт клуб” Силистра“, заяви Павлин Иванов. Той връчи и първите по рода си в клуба две „Признания“ – символични отличия за активност към делата на клуба. Получиха ги досегашният президент Николай Костов – за креативно и активно президентство и дългогодишният секретар Йордан Георгиев – за представяне на клуба чрез професионалната му дейност в сферата на журналистиката.

В момента в „Ротари клуб” Силистра членуват близо 20 ротарианци от 25 до 74 години, като поне една трета от тях са под 35 години, което го прави един от най-младите в страната.

1 thought on “„Ротари клуб” Силистра започна новата си година с нов президент

  1. Голямата работа на местните ротарианци отличени, като-“ креативни и активни“!!! Да им имаме проблемите!

    Палец нагоре 3 Палец надолу 0

Comments are closed.