Серия от рокади сред съветниците на ГЕРБ-Силистра

Серия от промени в групата на общинските съветници от ГЕРБ предстоят да се случат до края на настоящата седмица, съобщи днес председателката на Общинската избирателна комисия в Силистра Стефка Георгиева.
По думите й, преди дни в комисията е депозирана молба от Георги Гайдаров – съветник и секретар на общинската организация на ГЕРБ, за напускане на местния парлам

Серия от промени в групата на общинските съветници от ГЕРБ предстоят да се случат до края на настоящата седмица, съобщи днес председателката на Общинската избирателна комисия в Силистра Стефка Георгиева.
По думите й, преди дни в комисията е депозирана молба от Георги Гайдаров – съветник и секретар на общинската организация на ГЕРБ, за напускане на местния парламент. Той  заминавал на работа в Германия, информираха негови познати и колеги. „Следващият по ред, който трябва да заеме мястото на Гайдаров, е кметът на Айдемир Румен Борисов, но той няма право по  Закона за местното самоуправление и местната администрация /ЗМСМА/. След Борисов в листата на ГЕРБ е Денка Михайлова, която пък е зам.-областен управител и също по закон няма право да бъде общински съветник, като по този начин мястото на Гайдаров трябва да бъде заето от Стефка Цонева, която е след Денка Михайлова“, обясни подробно Стефка Георгиева.  Според нея, ако Михайлова обаче реши да стане общински съветник, то тя трябва да напусне областната администрация. От ГЕРБ-Силистра уточниха, че Стефка Цонева има свой бизнес, но отказаха да коментират, тъй като все още  Цонева не е обявила официалното си решение, ако Денка Михайлова запази сегашната си длъжност.
В случай, че Стефка Цонева също се откаже да бъде общински съветник от ГЕРБ, идва ред на директора на местния театър Борислав Ненков, който е на 18-то място в листата, припомниха близки до регионалната структура на ГЕРБ в Силистра.
„Предполагам, че до края на тази седмица всички необходими документи и заявления от напускащи и нови съветници трябва да бъдат внесени в Общинската комисия, за да можем да излезем със съответното законово решение“, добави Стефка Георгиева.

39 thoughts on “Серия от рокади сред съветниците на ГЕРБ-Силистра

 1. Ега ти листата! Всички на държавната трапеза!

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

  1. Ненков оправи театъра сега да подреди малко и общинския съвет………ужас

   Палец нагоре 0 Палец надолу 0

  2. Лелееее, я припомнете колко е дълга тази гербаджийска листа ? Колко народ още се надява да се добере до кокъла !?! Докараха я до № 18-ти…. гербаджийски ОКТОПОД !

   Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 2. Ненкоов, май зайчето изскочи от трънката най-накрая, а? Хахахахахахах, що се кри досега бе, човек. И Господинов те кри, и кой ли не.
  Халал да му е на ГЕРБ тоя Борислав Ненков, ако влезе в Общинския съвет – хахахахахахахахаххахаха
  Голям смях, голям майтап.

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 3. По-интересното е кой ще заеме мястото на Гайдаров като секретар на общинската организация на ГЕРБ ? Щом и такива като него напускат Силистра , ужас !

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

  1. подкрепям напълно казаното от теб
   познавам го и наистина е много свестен и печен мъж
   но ако си е намерил хубава работа що пък да не отиде, още повече че е инженер
   Господинов ако беше хитър, трябваше него да лансира, щото Гайдаров наистина е свестен и печен човек

   Палец нагоре 0 Палец надолу 0

   1. Да ама той предпочита да лансира д-р Стойчева, защото не иска приближените му да са по умни от него за да може да ги манипулира.

    Палец нагоре 0 Палец надолу 0

    1. И успява да я лансира – ще става председател на борда на силистренската болница / става въпрос за зъболекарката/

     Палец нагоре 0 Палец надолу 0

  2. естествено тава пак ще реши Стефан Господинов, така както решиструктурата на цялото общинско ръководство и така както реши съдбата на партията в Силистра

   Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 4. те около него останаха само дребните душици да му казват колко е велик хихи

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 5. абе вие ГЕРБ толкова ниско ли паднахте да вземете Ненков в листата, е******ти смешниците сте станали

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 6. Е****и скандала, казва не кой да е зам.председателката на Парламентарната група на ГЕРБ г-жа Фидосова, чието пък протеже изкарало на конкурса 2.90!!!!! И преди е имало уредени конкурси, но поне кандидатите се подготвяха да не се резилят чак толкова много…….. Е****и!

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

  1. Какви конкурси?!? Те направо си назначават неправомерно!!! ИВЧО ГЕОРГИЕВ е светъл пример за това. Той гордо заема поста главен секретар на областта, без да отговаря на изискванията. По какъв ли член е сега?!? Дали ще има някога някой който да се осмили да погледне „трудовото“ му досие. Как се вмъкна „по терлици“ в областта на мястото на служител, който беше в болнични, после веднага има заповед за главен секретар за 6 м., и след това е би следвало да има конкурс, но той не отгаваря и затова е оставен да пожизнено на държавната хранилка. Дали ще се намери някой да погледне тия заповеди и неправомерни действия?!?!?!?! Едва ли?!?

   Палец нагоре 0 Палец надолу 0

   1. на този въпрос да отговори областният управител,или както той самият се величае Губернатора.Това герберите хептен я подкараха през просото.На есен ги чака катастрофално поражение ,нито кмета ще е от тях ,макар и да се пазарят с ДПС за подкрепа,нито ще имат много общински съветници.Те не си правят сметка,че за разлика от София,Варна,Пловдив Силистра е малък град и се знае кой какъв е не от вестниците и телевизияна,а от лични впечетления.

    Палец нагоре 0 Палец надолу 0

    1. Болно ми е, че ГЕРБ отива към края си!!! Гласувах и вяхвах в тази партия, Но никога няма да повторя тази грешка! Ивелин Георгиев много съсредоточено забива последните пирони в ковчега на ГЕРБ Силистра!!! Защо го търпите този ….умник още?!?

     Палец нагоре 0 Палец надолу 0

   2. Не ви ли омръзна с този Иво, а кой според вас отговаря на условията за гл. секретар на ОА?

    Палец нагоре 0 Палец надолу 0

    1. БРАВО Гербаджии! Така трябва!!! Забранете на хората да поставят въпросите си или направо казвайте като лидера си: „А ти си много убав“. Защо трябва да ни омръзне да виждаме наглите ви действия???
     За твое сведение гражданино, Главния секретар се назначава от областния управител, след конкурс, който се провежда (за съжаление на Иво) в МС – София. и минималните и специфични изисквания, предвидени в нормативните актове за заемане на длъжността, са:

     а) висше образование – магистър;
     б) минимален професионален опит – 8 години;
     г) минимален ранг за заемане на длъжността – V старши;
     д) притежаването на допълнителна квалификация: компютърна подготовка, обучение по съвременни управленски умения, правни рамки и норми в административните дейности и устройство на държавната администрация в Република България е предимство.

     НО в областта има квалифицирани юристи кото г-н Пламен Иванов, които вероятно са „намерили начин“ Ивелин да продължава да заема длъжността, а той им се огблагодари с коледни бонуси!

     Палец нагоре 0 Палец надолу 0

    2. и между другото Справката на СV-то му http://www.ss.government.bg/uploaded_images/CV_-_Ivelin_Georgiev.pdf показва, до момента г-н Георгиев няма и 5 г. реален стаж. В СV-то му има доста лъжи!!!! И за тези които ще смятат – в стажа не се включва едногодишният му граждански договор за консултант по нищоправене на областния управител а като секретарка на омбудсмана беше само 4 месеца,

     Палец нагоре 0 Палец надолу 0

    3. Със сигурност има доста хора които отговарят на условията, това може да стане ясно, като се обяви конкурс за длъжността и се явят в по съответният ред в МС. Проблема не е само с г-н Георгиев но той стана нарицателно за този вид „злоупотреби“. В Силистра има много примери за това.

     Палец нагоре 0 Палец надолу 0

    4. Трябва законодателя да измисли начин да се избегнат тези недостатъци на избора – всяка партия без значение коя слага в лиситте си начело „убавите“ и когато спечелят започват едни отказвания рокади и пак влизат такива като Ненков.

     Палец нагоре 0 Палец надолу 0

    5. Истината е, че конкурс за главен секретар на областта няма да има, докато Ивелин не направи 8г. стаж. Помислете, какво ще прави Ивелин ако не е в областта!?! Кой ще го вземе??? Мислете за момчето! Той с действията си в областта толкова „приятели“ си спечели, че вече се прескачат кой по напред да му „помогне“.

     Палец нагоре 0 Палец надолу 0

    6. „НО в областта има квалифицирани юристи кото г-н Пламен Иванов, които вероятно са „намерили начин“ Ивелин да продължава да заема…..“
     Оле,оле за „квалифицирания“ юрист г-н Пл.Иванов- смях в залата/и не само в съдебната/

     Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 7. Честито на всички силистренци.ненков,мечта за общински съветник.герб-силистра започва годината подобаващо.Миналата година стигнаха дъното,сега яко копаят надолу.ненков,кандидат от герб за кмет на силистра.ненков,кандидат от герб за президент на горката България.ненкови и ненковици навсякъде…Българио,ЗАЩО НЕ УМРЯ ПРИ ГРЕДЕТИН !Още веднъж,честито на всички силистренци!

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 8. И за цялата гибел и провал е виновен Господинов никой друг.

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 9. Махнете този ненков от листатата си, не дразнете повече гражданите! Бъдете сигурни,че те ще ви го върнат! За случващото имам чувството,че чета книга на Оруел,но още по страшна и нагла!Ликвидаторът на театъра в общинския съвет?!!!! Това дори Оруел не би измислил.Браво ГЕРП избрали сте точния човек за да ликвидира и общинския съвет и Силистра!Какво стана с конкурса за директори г-н Господинов, пак ни излъгахте!

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 10. За 123 – Таман още 3 год ГЕРБ. След това избори. Иво с новите. Ще има стаж. И конкурса ще спечели момчето!

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 11. От партия – в партия – така я карат някои като въпросния главен секретар! Въпросът е, дали наистина сред гербаджиите няма подходящ човек, който да отговаря на законовите уславия? Има сигурно, ама Ивчо е удобен – навел чино гръбнака…. Жалки мекерета!

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

  1. Питайте партията в която беше, какво е мнението на хората за него. Той си търси следващата. Мисля че най-после ще си я намери – партията на безработните некадърници.

   Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 12. нищо ново не е станало и темата от общинските съветници се обърна към секретаря на областта, няма нищо случайно и никой не е случаен, всички са просто част от пъзела, който скоро ще бъде сглобен и няма да ни хареса на всички

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 13. ОСАННА! АЛИЛУЯ! Чеда божии форумци възмутенние! Не напрягайте се и не ядосвайте се напразно! Под небесното слънце, нищо ново не се е случило. Тъй било е, тъй е и ако не искате тъй и да бъде, хубаво си помислете, преди да се явите на СТРАШНИЯ СЪД за ГЕРБ! Не пускайте гласа си и не давайте им кредит на доверие за още лета напред! МИСЛЕТЕ СИЛИСТРИНЦИ!!!!! Вашите бюлетини изборни са единственото средство срещу ЛУКАВАГО! МИСЛЕТЕ!

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 14. E, и това доживяхме! Задниците им лъснаха окончателно! Един психически болен човек, като директора на театъра, вместо да му се осигури лечение, ще го сложат да ни решава проблемите! Всъщност, какъв директор на театър? Той е директор на театрална сграда, но понеже по някакъв начин трябва да бъде възнаграден за усърдното, качествено и в срок унищожение на театъра, вот тебя съветник! Неудържимият възход на бездарния некадърник, браво! ГЕЕЕЕРБ, до там ли стигнахте, бе?!? Всъщност работата е ясна. Дръжте си мекерето и всячески гледайте да го добутате до пенсия! В името на истината, това се отнася за представителите на ГЕРБ Силистра! А между другото, приканваме желаещите да посетят на 20 януари премиерата на комедията „Щръклица“ в уж „затворения“ драматичен театър. Обещаваме ви, голяма комедия ще бъде. Нека данъкоплатците видят къде отиват паричките им. Напълно подкрепяме призива на поп Онуфрий – идат избори, М И С Л Е Т Е!!!

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

  1. ……мислим….. мислим…….като мечо пух….
   😉
   ….понякога стоя и мисля…….понякога само стоя…….

   Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 15. Бе как не се намери един достоен гербаджия, който да обори тия коментари?
  Всички ли са мишчици – за тяхното си сиренце си сънуват?

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

  1. гербаджийска приспивна песен :“седем милиона мишлета, всичките се мислят за ченгета, а пък котараците ближат си мустаците ……….

   Палец нагоре 0 Палец надолу 0

  2. Да обори,с какво.Като са се *******,яко! Виж какво става в цялата държава.Брутална вакханалия.Абсолютна некомпетентност навсякъде! Както се казва.По ******** им дела,ще ги познаеш!

   Палец нагоре 0 Палец надолу 0

   1. Е, гербаджии са на принципа : „По добре да се ********** на метеното, от колкото да метеш ***********“ !!! Който ще чисти след тях – той да му мисли.

    Палец нагоре 0 Палец надолу 0

  3. Не се намери защото май толкова им пука за Герб или си търсят нова партия вече 🙂

   Палец нагоре 0 Палец надолу 0

 16. “ПИЯНСТВОТО И… МАХМУРЛУКА НА ЕДИН НАРОД”
  от 1989-та…

  Двадесет години “преход”….?! Към… Същото!
  Двадесет години “реформи”….?! На… Нищото!
  Двадесет години обещания…..?! От… Същите!
  Двадесет години надежда….?! За… Нещото!
  Двадесет години чакане …..?! За… Нищото!
  Двадесет години избори….?! Без … избор!!!
  Двадесет години “гласуване”…?! Като на…хазарт!!!
  СЛЕД ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ…..вече и една,
  ПАК Е СЪЩОТО И ПАК СА СЪЩИТЕ!!!
  Един вожд, една партия и…“ченгета” със самочувствие на недосегаеми, които брутално и безцеремонно демонстрират, че цялата държавна власт нито произтича, нито се осъществява от народа; че държавата не принадлежи на българските граждани; че наложената политическа и избирателна система произвеждат власт, която не е нито по волята, нито за интересите на народа;
  че исконното човешко и гражданско право на избор е само хазарт, в който ние българските граждани /избирателите/ мълчеливо и безропотно можем единствено – да даваме или продаваме своя глас за вече избраното от властващите!
  А преди двадесет години, даже и една, обещаваха ПРОМЯНА!!!
  Обещаваха ДЕМОКРАЦИЯ!!!
  Обещаваха прозрачност, открито управление, справедливост и благоденствие”;
  ОБЕЩАВАХА И…”ИСКАХА” ВЛАСТ!!!
  И НИЕ …”ДАВАХМЕ” ВЛАСТ с надеждата:
  Да бъде “Времето наше”;
  Да има “Сполука за България”;
  Да дойде “Новото време”;
  Да сме в НАТО и Европейския съюз…
  Дадохме ВЛАСТ: на Филип, на Жан и на Иван,
  на Симеон, на Сергей и на Доган..!
  А днес и на Бойко!
  И… КАКВО? ДАВАХМЕ ВЛАСТ И ЧАКАХМЕ!
  ЧАКАХМЕ И М Ъ Л Ч А Х М Е!!!
  Ликвидираха българското селско стопанство! МЪЛЧАХМЕ!
  Унищожаваха горите и горската промишленост! МЪЛЧАХМЕ!
  Продаваха земята ни на чужди граждани и държави! МЪЛЧАХМЕ!
  Предоставяха свещената българска земя и нейните богатства за благото на чужди народи и държави! МЪЛЧАХМЕ!

  Разгромяваха българското машиностроене, военно-промишленото производство, производството на електроника, енергетиката и хранително-вкусовата промишленост! МЪЛЧАХМЕ!
  Наложиха хаос в банковата ни система и ограбиха парите на народа! МЪЛЧАХМЕ!
  Предателски предоставяха територията на България и българската армия за постигане на чужди военни, икономически и политически интереси, а националната сигурност и суверенитета на държавата в пълна зависимост от тези интереси! МЪЛЧАХМЕ!
  Принудиха младите хора да напуснат България и да търсят правото си на труд и реализация в чужди държави! МЪЛЧАХМЕ!
  Днес когато сме равноправен член на Европейския съюз, цената на труда на българина в България е десетки пъти по-ниска в сравнение с тази на европееца – СРАМНО Е, но… МЪЛЧИМ!
  Днес повече от половината млади, работоспособни и здрави българи са без работа и постоянни доходи и не създават семейства главно поради икономическа обреченост! МЪЛЧИМ!
  Предизвикаха фатален за българите демографски срив – СТРАШНО Е, но МЪЛЧИМ!
  Сториха така, щото днес в България:
  – да се шири бедност, отчаяние, апатия, несигурност и необуздана, жестока престъпност – МЪЛЧИМ!
  – да нямаме гарантирано право на живот и достойнство, право на здраве и спокойни старини – пак МЪЛЧИМ!
  – да нямаме сигурност, нито в собствената си държава, нито в собствения си дом – УЖАСНО Е , НО МЪЛЧИМ!
  Убиват децата ни! МЪЛЧИМ!
  Правят децата ни неграмотни! МЪЛЧИМ!
  Подслушват ни със СРС-та! МЪЛЧИМ!
  Организираната престъпност и корупцията са в своя апогей! МЪЛЧИМ!
  Направиха ни чужденци в собствената си държава! МЪЛЧИМ!
  За 21 години външният дълг на България нарасна с пъти! МЪЛЧИМ!
  За 21 години валутен борд и финансово-икономически диктат, България е под пълна икономическа и политическа зависимост от външни фактори! МЪЛЧИМ!
  За срам и позор продадоха България за един лев!!! НИЕ пак МЪЛЧИМ!!!
  Бедността на българите и в икономически и в духовен аспект непрекъснато катастрофално се задълбочава! НО…ТЪРПИМ и МЪЛЧИМ!!!
  Още по-лошото, БЪЛГАРИНЪТ вече НЯМА МЕЧТИ! ОБАЧЕ, НИЕ МЪЛЧИМ!!!
  Двадесет и една години преднамерено ни разделят и противопоставят посредством измислени партийно-идеологически и етнически модели с разните му там партийни ЕООД –та и ни лишават от основни конституционни, граждански и човешки права! ТЪРПИМ И МЪЛЧИМ!

  Днес Ние, гражданите на България нямаме и никога не сме имали реални избирателни права! Дори нямаме право на мнение! За двадесет и една години в България не е проведено нито едно всенародно обсъждане, нито едно допитване до народа, нито един референдум! МЪЛЧИМ!
  В продължение на 21 години елита на управляващите политически партии в България, самопровъзгласил се за “политическа класа” направи всичко възможно и си присвои изключителното право безконтролно да формира и осъществява цялата власт в държавата, съобразно собствените си идеологически, икономически, корпоративни и тясно партийни интереси, да нарушава Конституцията, грубо и безцеремонно да потъпкват народния суверенитет, човешките ни и избирателни права, да се отнасят към нас, избирателите, суверена в българската държава, като към безлична маса от хора наричайки ни пренебрежително “гласоподаватели”, “електорат”, “електорални единици”..! НИЕ МЪЛЧИМ !!!
  Превърнаха ИЗБОРИТЕ в хазарт! МЪЛЧИМ!
  Нещо повече, Върховната законодателна институция на българското общество /Народното събрание/, вместо работеща институция на демократизма, на народовластието, на гражданите, преднамерено стана придатък и инструмент в ръцете на олигархия за реализиране на собствените й интереси. В инструмент за потисничество, корупция и безконтролно властване! Законодателството и държавната власт, вместо да се осъществяват в интерес на България и нейните граждани, целенасочено обслужват интересите на чужди икономически и политически субекти. Узурпирала целият властови ресурс в държавата, управляващата политическата класа затлачи демократичното развитие на българското общество и наложи диктатура на олигархична основа. Фактически “изборът на народа” е изборът на олигархията. ТЪРПИМ и МЪЛЧИМ!!!
  И днес “ИЗБОРЪТ” на гражданите на България, е изборът на властващите! Изборът на Бойко!!!
  Така е уважаеми български избирателю.
  Ако БОЙКОВАТА ОБЕЩАНА ПРОМЯНА е “новия” Избирателен кодекс значи тя ще е както според народната мъдрост:“Пременил се Бойко, натъкмил се Бойко – погледнал се… пак си е Бойко”!
  Очевидно, ФИЛОСОФИЯТА на “новия”избирателен кодекс с нищо не се различава от философията на досега действуващите “избирателни закони”:
  Първо, защото “избирателния кодекс” не е за радикални промени, а за повърхностна незначителна козметика както на политическата така и на избирателната система, за утвърждаване и по-нататъшно укрепване властовите позиции на наложения партийно-политически модел / модела на политическите ЕООД – та/, на властващите ДНЕС субекти.
  Второ, “реформирана” така избирателната система пак ще ражда това, което е раждала до сега – безразличие, апатия, ниска обществено-политическа и избирателна активност. Тя не осигурява свободен и осъзнато ангажиран избор, а гласуване за вече избраното от власт имащите.

  Не веднаж сме декларирали, че грубо се нарушава чл.6 на българската Конституция, който не допуска привилегии или ограничаване на права включително и по политическа или партийна принадлежност! Въпреки, че текста на този конституционен член е вмъкнат дословно в кодекса , на практика безапелационно се осигуряват, НЕ, гарантират се, привилегии за партиите!
  Нещо повече за една конкретна партия – тази която е на власт и е автор на този така наречен кодекс, като още повече се ограничават правата на гражданите и свободните граждански формации!
  Ако действително депутатите на Бойко Борисов, а и не само те, бяха радетели за промяна в политическия модел, радетели за демокрация, то непременно трябваше да са дълбоко убедени и да се съобразяват с това, че единствено народът е, този който дава власт и никой не може да се поставя над НЕГО, че без участието и съгласието на целият български народ не може да се решава съдбата и бъдещето на БЪЛГАРИЯ. Със сигурност нито те, нито Борисов са убедени, защото и те както прежде властващите не желаят да питат народа! Да се съобразяват с неговите интереси, с неговата воля!
  И сега, както винаги правилата на избора се определят и налагат от тези, които са на власт и искат власт! А тези, които следва да избират и единствено дават власт, нямат думата! Преднамерено се лишават избирателите от право да участвуват пряко, както в определянето на правилата за даване на вота, така и за активно участие в организирането, провеждането и контрола на изборния процес!
  И сега привилигировано се предоставя изключителното право за това, единствено на тези, които са на власт и отново искат властта! По точно казано, избирателите се задъжяват да избират по правилата на тези, които искат непременно да бъдат избрани!?А тава е диктат! ТОВА Е ДИКТАТУРА!
  ДИКТАТУРА за която задължително се “гласува” 99.99 %
  ПАК Е СЪЩОТО И ПАК СА СЪЩИТЕ!!!
  А НИЕ, българските граждани, ИЗБИРАТЕЛИТЕ, СУВЕРЕНА в българската държава ПАК …и ПАК… и ПАК…, за кой ли път мълчаливи, равнодушни, робски смирени и търпеливи, чакаме за да “гласуваме” по сътворения от властващите днес “избирателен кодекс”! ЧАКАМЕ месията, който с гръмки и възвишени обещания отново ще дойде на бял кон за да ни поднесе на тепсия мечтаната свобода и благоденствия!!! ДО КОТА???
  Изминалите години след 1989 – та доказаха порочността и безпереспективността на партийно-идеологическата система на управление на обществото. Епохата на нейното господство е епоха на диктатура, демагогия, пладнешки грабежи и нищета. Епоха, в която демокрацията /народовластието/ само се декларира, а властта се осъществява ОТ и ВЪВ интерес на определени партийно-политически и икономически групировки.

  Няма и не може да има друго определение за разрухата в икономиката, за социалната нищета и духовния упадък, за липсата на държавност, за неспособността и нежеланието на държавните институции да се справят с престъпността, за растящата несигурност и увеличаващия се брой на имигриращите от България, за потъпканите конституционни, граждански и човешки права на българите, за отнетият държавен и народен суверенитет, освен НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА!
  Няма и неможе да бъде наречено друго това МЪЛЧАНИЕ, това РАВНОДУШИЕ, това ТЪРПЕНИЕ, това ПРИМИРЕНИЕ, това БЕЗДЕЙСТВИЕ освен “ПИЯНСТВО”! Пиянство, при което и тялото, и волята, и съзнанието са живи, но не са в състояние да действуват въпреки надвисналата пропаст, въпреки нуждата за оцеляване! Пиянство, при което стоиш, не помръдваш и чакаш някой да дойде, да те хване за ръцете и да те поведе!
  ДО КОГА ЩЕ Е ТОВА ПИЯНСТВО!!!
  ПИЯНСТВО НА ЕДИН ЦЯЛ НАРОД!!!
  МОЖЕ БИ ДО ТОГАВА ДО КОГАТО НАБЕРЕМ КУРАЖ ЗА ДА ИЗКРЕЩИМ:
  ДА СИ ВЪРНЕМ ВЛАСТТА НА ГРАЖДАНИТЕ!

  Марин Станев – Председател на Съюза на българските избиратели

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

Comments are closed.