Силистра участва в кампанията „Дайте шанс на Ивето“

14 самодейни и професионални музикални формации и индивидуални изпълнители обединяват творчеството си в благотворителен концерт в кампанията „Дайте шанс на Ивето“. Младата майка Иванина Костадинова има нужда от средства за животоспасяваща операция.

В подкрепа на каузата застава и кметът д-р Юлиян Найденов, силистренски общественици и фирми. Концертът ще се проведе на 17 февруари в салона на СУ „Никола Вапцаров“ от 17,30 ч. с вход от 5,00 лева.

От сцената ще се изявят Музикална школа „Великов“ – гайдарски оркестър и солисти Глория Георгиева и Кристина Венциславова, Цеци Морарова и Петър Славов, „Зумба Силистра“, Гайдарска школа „Чавдарчета“, Дует „Ситото“ Дарина Иванова и Красимира Стоева, Балет Б2, Анелия и Милен Радеви от Дулово, Оркестър „Еделвайс“, Танцова школа „Калипетровци“, Фолклорен ансамбъл „Добруджа“, народният певец и кмет на Сребърна Георги Иванов, Музикално студио към СУ „Н. Й. Вапцаров“, Вокална група към ДФФ „Добруджанче“ и Танцов ансамбъл „Ритъм“.

Ще бъдат поставени дарителски кутии в салона на училището. В момента дарителски кутии има в десетки магазини, заведения, в Информационния център в сградата на общината и др.

Дарителските сметки за подпомагане на каузата:

BG07UNCR70001523884979-лева

BG77UNCR70001523885271-евро

Сметките са в „Уникредит Булбанк“.