Силистренските социалисти ще подобряват организационното си състояние

Георги Кирилов бе преизбран за общински ръководител на социалистите в Силистра
Георги Кирилов бе преизбран за общински ръководител на социалистите в Силистра

Сегашният лидер на БСП Михаил Миков, Корнелия Нинова и Красимир Янков са предложени от силистренските социалисти да се кандидатират за поста на председателя на БСП на предстоящия конгрес на партията. Предложенията са приети на състоялата се 23-та конференция на Общинската организация на БСП в Силистра, съобщиха от местната партийна централа. За председател на общинската партийна организация е преизбран Георги Кирилов. Избрани са и четирима делегати за предстоящия конгрес на БСП.

В политическия доклад на конференцията се отчита, че макар и да е трета политическа сила в община Силистра, на местните избори БСП е регистрирала най-ниския си досега изборен резултат – 13,38%. Търсят се възможности за подобряване на организационното състояние на партията и вече са възстановени няколко основни партийни организации.

Силистренските социалисти смятат, че трябва да има „сериозна и отговорна партийна дискусия за бъдещия президент на България” във връзка с предстоящите президентски избори.

3 thoughts on “Силистренските социалисти ще подобряват организационното си състояние

 1. В БСП – Силистра няма сериозна и отговорна партийна дискусия за председател на общинската партийна организация пък се иска такава за президент !

  Палец нагоре 3 Палец надолу 5

 2. Мъчно ни е , ама на…
  Отиде си силистренската организация на социалистите.
  Край. Бог да я прости.
  Амин!..

  П.П. Абе,що стана с онова момиче Надка и онова момче.Не помня името му. А кой лезе в състава на ръководството. Стампата изказа ли се ?..

  Палец нагоре 2 Палец надолу 2

 3. Ноздрев и Собакеевич

  Палец нагоре 0 Палец надолу 0

Comments are closed.