Силистренци написаха писмо до българския премиер

Областният управител на Силистра Ивелин Статев е приел днес представители на протестиращите в Силистра, съобщи пресцентърът на областната администрация.

Те му връчили декларация, която би трябвало да достигне по служебен път до канцеларията на Министерския съвет на републиката и евентуално до премиера Бойко Борисов. Без да я разпространяват чрез медиите, стана известно, че в декларацията имало констатации за състоянието на живота в страната, довеждащо хората до социални и демографски проблеми. Изписани са редица предложения, сред които за промяна на законодателството, както и за икономическо развитие, гарантиращо доходи и подобрени условия за живот.

2 thoughts on “Силистренци написаха писмо до българския премиер

  1. Учудваща активност, а как ще постигнете икономическо развитие, защо досега не сте го правили, пречи ли ви някой?

    Палец нагоре 2 Палец надолу 4

    1. dddd, икономическо развитие се постига чрез инвестиции и откриване на нови работни места. Нещо, което не се случва в нашия, забравен от правителството СевероизтОчен край, и в частност в милата ни Силистра ! Какво се откри като предприятия и какво се закри за 10 г, герберско управление ? НИЩО не се откри, а колко фалираха?Не останаха хора тук, безработицата е висока, средната работна заплата е сред най, ако не и най ниската в страната.Всички по големи проекти се печелят от външни фирми, а, за изпълнението да им да не говорим – справка ухаещата улица „Москва“.И, протестиращите ни са малко, щото хората си пазят работните си места и мизерните си заплати.Пречат, много пречат, дали от неможене, дали от корупция, дали от преяждане с власт? Това иска да чуе народа, а не да му се вменява колко добре живее. Живеят, ама само някои !

      Палец нагоре 8 Палец надолу 1

Comments are closed.