Анкетата на Паралел44: Силистренци не вярват на депутатите си

60% от гласувалите в анкетата на сайта Паралел44 не вярват, че нови

60% от гласувалите в анкетата на сайта Паралел44 не вярват, че новите силистренски депутати ще бъдат полезни за своя регион… Да припомним, че през следващите 4 години на парламентарната банка в Народното събрание от Силистра и областта ще седят д-р Митхат Табаков /ДПС/, Камен Костадинов /ДПС/, Гюнай Сефер /ДПС/, Стефан Господинов /ГЕРБ/ и Антон Кутев /БСП/.
Само 30 % от гласувалите пък считат, че петимата народни избраници ще оправдят доверието на избирателите и ще бъдат от полза за развитието на региона. Без мнение са 10% от участвалите в анкетата.
Самата анкета е едно от новите начинания на редакцията на сайта. Целта е да се провокира общественото мнение и всички наши потребители да изразяват своята гражданска позиция със съответните аргументи „за“ и „против“. Предвиждаме въпросите в анкетата занапред да засягат абсолютно всички сфери от живота.
Новият въпрос е на тема футбол, тъй като Силистра – като областен град, заслужва да има отбор поне в „Б“ професионалната група. Това е болна тема за много почитатели на популярната игра. Амбициите на ръководството на Доростол и треньора Георги Иванов-Геша обаче са наистина да върнат силистренския отбор в професионалния футбол. Но дали това ще се случи?
Новият въпрос от анкетата към нашите потребители е – ще се върне ли Доростол в професионалния футбол.