Синята коалиция представи днес листата си за Европарламента

Щастлив съм, че днес може да представим пред вас един силен отбор от компетентни и честни политици, които имат знанията, волята и куража да защитят интересите на България в Европейския парламент.

Щастлив съм, че днес може да представим пред вас един силен отбор от компетентни и честни политици, които имат знанията, волята и куража да защитят интересите на България в Европейския парламент. ..Това заяви днес лидерът на СДС Мартин Димитров при представяне на листата на Синята коалиция за Европейски парламент. Той допълни, че благодарение на тези хора ще бъде върнато доверието на Европа към България, ще работят за възстановяване на образа на страната ни. Те ще направят така, че България отново да бъде достойно приета на европейската сцена, фактор и авторитет в европейската политика, а не пример за корупция, както е днес, каза още Димитров.
При представянето на водача на листата Надежда Михайлова той подчерта, че тя е политикът, чийто живот и работа олицетворяват СДС и демокрацията и благодарение на нейните усилия се е осъществило европейското ни членство. Тя ще поведе този силен и успешен отбор, защото е време за силно дясно представителство на България в Европейския парламент, бе категоричен Мартин Димитров.
Водачът на листата на Синята коалиция Надежда Михайлова подчерта, че ако България иска отново да застане достойно на картата на Европа в страната трябва да има силно дясно правителство, което да съумее да върне надеждите на хората, че в България има правов ред, че в България може да се живее добре и онова, към което сме се стремили, а именно членството в ЕС, може да бъде превърнато в промяна и в смисъл на живота на всеки един човек в страната